22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / Deset dana do početka EP: završno uređivanje ”Kristalne dvorane”
Lepljenje folije

Deset dana do početka EP: završno uređivanje ”Kristalne dvorane”

Deset dana do početka Evropskog prvenstva u košarci za žene, u toku su finalne pripreme za to veliko takmičenje, čiji je domaćin “D” grupe grad Zrenjanin. Reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije igraće u “Kristalnoj dvorani”, u kojoj su u toku završne aktivnosti na uređenju enterijera i okoline. Tokom vikenda počelo je brendiranje hale, bočnih ulaza i enterijera, a postavljana je i folija za spoljno zatamnjivanje stakala, s obzirom da će se prve utakmice igrati po dnevnom svetlu, od 17.45 časova.

Lepljenje folije 1

Brendirani su VIP ulaz u dvoranu, ulaz za službena lica i prostor unutar dvorane namenjen predstavnicima medija. U samom gledalištu postavljena su dva najsavremenija nova semafora, koja su najavljivana, i posebno se obeležava centralni deo tribine, gde će biti smešteni posebni gosti. Prostor iza koševa biće prilagođen novinarima i izveštačima. Na konstrukcije koševa postavljeni su i novi satovi za merenje vremena predviđenog za napad, tzv. satovi “24 sekunde”.

Brendiranje_hale008

Istočna strana dvorane, odnosno glavni ulaz, biće dodatno osvetljeni sa šest reflektora, a javna rasveta pojačana na potezu od centra grada, magistrale i Karađorđevog trga, do “Kristalne dvorane”. U toku su i radovi na sanaciji stepeništa ispred glavnog ulaza.

Brendiranje_hale006

Šampionat u Zrenjaninu otvaraju narednog četvrtka, 27. juna, košarkašice Rusije i Belgije, a utakmica počinje u 17.45 časova. Iste večeri, od 20.30 časova, igraju Srbija – Belorusija, čime i naše reprezentativke startuju na “Eurobasketu”.

Ulaznice za utakmice u Zrenjaninu dostupne su putem sajta www.tickets.rs.

Ulaznice EP kosarka za zene

izvor:
http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7370/Deset-dana-do-pocetka-EP–zavrsno-uredjivanje-”Kristalne-dvorane

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>