26. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / MILAN BULAJA DŽUDISTA PROLETERA PRVAK SRBIJE !!!
Bulaja 1

MILAN BULAJA DŽUDISTA PROLETERA PRVAK SRBIJE !!!

Omladinski džudo klub Proleter iznjedrio je još jednog šampiona, Milana Bulaju, koji je u konkurenciji straijih dečaka u kategoriji do 60 kilograma, sa četiri ubedljive pobede, postao prvak Srbije! !!

Plasman je ostvario i Nemanja Ristić i u veoma jakoj konkurenciji kvalitetnih džudista osvojio sedmo mesto, dok je njegov imenjak, Rajković izgubio meč u borbi za plasman i pored kvalitetnog džudoa koji je prikazao.
Ristić i Rajković su i naredne sezone stariji dečaci i obzirom sa kojim intenzitetom rade i treniraju, sigurno ih očekuju znatno bolji rezultati….

Milan Bulaja je titulom prvaka Srbije,na najlepši način okončao pionirski staž i od njega se slični podvizi očekuju i u konkurenciji kadeta, najavljuju treneri Kohajm i Savatović.

Istovremeno na juniorskom prvenstvu Vojvodine koje je bilo i kvalifikaciono za državno prvenstvo, džudoke Proletera MD iz Zrenjanina ostvarile su pet plasmana!

Bulaja 2

Na prvenstvo Srbije koje se održava 15.juna u Beogradu putuju i bore se:
Mihajlo Vujović 2 .mesto do 100kg
Dejan Ludoški 3. mesto do 81kg
Nemanja Kojčić 5.mesto do 66kg
Marko Delić 5. mesto do 90kg
Petar Nikolin 5. mesto do 100kg

– Čestitke svima…redovnost i dobri treninzi do državnog, pa ćemo videti…Imamo kvalitet, dobro radimo, uz faktor sreće čuda su uvek moguća – poručuje trener Tomislav Kohajm, napominjući da narednog vikenda stariji poletarci i poletarke,stariji dečaci i devojčice,kadeti i kadetkinje nastupaju na turniru u Velikom Gradištu kod prijatelja iz džudo kluba “Vgsk”.

Pročitajte još

received_1460244281094135

BANATSKI ŠOR TREBINJEM TREŠTI…

Veliki Banatski šor na trgu Jovana Dučića, u hladu stoletnih platana, oduševio je, ljubazne domaćine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>