31. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / TALE ODLIČAN U SREMSKOJ MITROVICI…!!!!
IMG-20190602-WA0011

TALE ODLIČAN U SREMSKOJ MITROVICI…!!!!

Srem, Banat i Bačka, tri u jednom srcu junačka!!!

Miodrag Tatić Tale veteranski teniski šampion Vojvodine, nastavio je sa odličnim tenisom i još jednom na terenu potvrdio vrhunsku formu.

Po veoma lošem vremenu teniski veterani su ovog vikenda odigrali odličan turnir u Sremskoj Mitrovici.Mada je satnica kasnila zbog obilnih i čestih padavina, organizatori, na čelu sa direktorom turnira Đorđem Krstićem, učinili su izuzetne napore da osposobe terene i da se turnir odigra do kraja.

– Raspored je bio veoma zgusnit i mečevi su bili naporni i neizvesni.Sve do finala gurao sam dobro, ali ponestalo mi je snage da pariram izuzetnom i vrlo raspoloženom domaćem teniseru, pa sam i finalni meč odigrao sa zadovoljstvom i utiskom da sam pobednik – vidno zadovoljan naglasio je Miodrag Tatić, uz zahvalnost direktoru turnira Đorđu Krstiću, koji se maksimalno trudio da se svi teniseri osećaju kao kod kuće u Sremskoj Mitrovici.

Pročitajte još

trs

Vesti sa trčanja

Trčanje i WC: Kako da se postarate da “obavite nuždu” pre trke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>