25. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / PROSLAVLJENA ŠESTA TITULA STONOTENISERA BANATA
IMG_20190602_194235

PROSLAVLJENA ŠESTA TITULA STONOTENISERA BANATA

Kapiten Ilija Majstorović, reprezentativac Srbije i najbolji sportistra grada Zrenjanina, u ime svojih drugara iz ekipe, pozdravio je biranim rečima sve goste na svečanoj proslavi šeste po redu titule šampiona Srbije.
Prvi čovek kluba, Dmitar Majstorović, kao i uvek sve konce sigurno je držao u svojim rukama i bio kreator spontanog slavlja u kafani Džek u Zrenjaninu.

Veselo i razdragano, uz pesmu i kulinarske specijalitete, najvatrenije pristalice kluba, spontanim aplauzom pozdravile su i Bojana Crepulju, stonotenisera Radničkog iz Novog Sada, najljućeg rivala zrenjaninskim pingpongašima na putu do šeste titule, koji je bio specijalni gost večeri.

IMG_20190602_194301

– Bojan je veliki prijatelj Banata i sportsmen parekselans, došao je da uveliča naše slavlje, kako i dolikuje istinskom šampionu i asu koji poštuje fer plej i svoje protivnike – naglasio je Ilija Majstorović, kapiten ekipe u kojoj su ove godine nastupali Marko Petkov i Đorđe Boričić.

Pročitajte još

received_1460244281094135

BANATSKI ŠOR TREBINJEM TREŠTI…

Veliki Banatski šor na trgu Jovana Dučića, u hladu stoletnih platana, oduševio je, ljubazne domaćine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>