29. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / ŠESTA NACIONALNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA
Izl 1

ŠESTA NACIONALNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA

U organizaciji Kinološkog društva “Zrenjanin”, a uz podršku Grada Zrenjanina, u “Kaštelu Ečka” održana je 6. Nacionalna izložba pasa svih rasa CAC Zrenjanin. U okviru izložbe održana je i revija jazavičara, odnosno prvi memorijal “Stevan Perc”.

Izložbu je otvorio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je pozdravljajući domaćine, sudije, učesnike ali i sve goste istakao da je zadovoljstvo kada Grad Zrenjanin stoji iza jedne ovako dobre organizacije, koja svake godine okuplja sve više učesnika ali i gostiju, i obogađuje sadržaj samog događaja. Radišić je pozvao sve učesnike da obiđu i grad Zrenjanin, i pozdravio ih u ime gradonačelnika Čedomija Janjića.

Inače, u okviru izložbe, po prvi put je održana specijalka srpskog kluba nemačkih doga, koju je sudio internacionalni sudija Sadiq Al Farsani iz Kraljevine Bahrein, a programom na samom otvaranju predstavili su se mališani KUD-a ” Moja sosa”

Pročitajte još

image_6483441 (1)

BRANKO ĐUKIĆ NAJBOLJI RVAČ SRBIJE DO 17 GODINA

Branko Đukić mladi rvač Proletera i reprezentativac Srbije, proglašen je za najboljeg rvača države u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>