31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / ODLIČNI REZULTATI BOKSERA PETROVGRADA NA PRVENSTVU SRBIJE
IMG_20190525_211506_458

ODLIČNI REZULTATI BOKSERA PETROVGRADA NA PRVENSTVU SRBIJE

Na prvenstvu Srbije u konkurenciji seniora Bokserski klub Petrovgrad iz Zrenjanina predstavio se u sjajnom svetlu, a u poluteškoj kategoriji (81kg) Sandro Poletan je postao prvak Srbije i na najlepši način potvrdio kvalitet i formu.

Sandro i njegov protivnik u finalu, proglašeni su za najborbeniji par na prvenstvu, nagrađeni su peharima, a Sandro nastavlja sa napornim treninzima jer ga uskoro očekuju evropske igre koje će se održati u Minsku tokom juna.
Aleksandra Rapjic je takodje postala seniorski šampion Srbije u poluvelter kategorij (64kg) i osvojila pehar za najbolju takmičarku prvenstva.

20190525_212931

Zapažen nastup imao je i Nenad Momirski koji je u izjednačenom meču izgubio od prvaka države i osvajača beogradskog pobednika Nemanje Gavrilovića, a odličan je bio i Vladimir Pajdacki , koji je takodje bio deo ekipe.

– Prezadovoljni smo rezultatima naših takmičara, dobili smo dva šampiona države, a od mogući tri, pripala su nam dva pehara za najbolje boksere – poručuju iz Bokserskog kluba Petrovgrad, uz napomenu da osim pomenutog nastupa Sandra Poletana na Evropskim igrama u Minsku u Belorusiji, dame očekuje evropski šampionat kao u Madridu.

IMG_20190525_213658_422

Pročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>