05. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / ŽOGARIJA – LOPTARIJA U PETAK 31. MAJA U ZRENJANINU
IMG_20190522_105555

ŽOGARIJA – LOPTARIJA U PETAK 31. MAJA U ZRENJANINU

Internacionalna sportsko-zabavna manifestacija “Žogarija – Loptarija” nastavlja svoju čarobnu avanturu i ove godine, a zabava startuje 29. maja u Raški, gradiću koji je zaslužio oreol pobednika, obzirom da je u septembru mesecu 2018. na regionalnom finalu u Sarajevu osnovna škola Sutjeska, osvojila drugo mesto.

IMG_20190522_110936

Karavan za osnovce, učenike nižih razreda 31. maja seli se u Zrenjanin, a tokom juna meseca do početka letnjeg raspusta, očekuju se još inventi u Požarevcu i Žitištu, uz napomenu da će akcija idejnog tvorca Slavka Sakelšeka iz Ljubljane, biti nastavljena na jesen, u septembru i oktobru, kada je planirano finale za Srbiju na Kopaoniku.

Na današnjoj pres konferenciji u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, Vukosava Đapić Atanacković, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika i Goran Delić, direktor “Žogarija – Loptarija” za Srbiju, lepim rečima promovisali su deci omiljenu manifestaciju i pozvali zainteresovane da 31. maja, kada se u Zrenjaninu odigrava i kvalifikaciona rukometna utakmica za dame, Srbija – Poljska, igra u Kristalnoj dvorani.Kako je najavljeno reprezentativke Srbije, biće gošće mališana koji učestvuju u “Žogariji”.

 

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>