28. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / ZLATO I SREBRO ZA MARINU RADIČEVIĆ NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U ČAČKU
Lazarevo - Marina Radičević sa ostalim reprezentativkama Srbije 2

ZLATO I SREBRO ZA MARINU RADIČEVIĆ NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U ČAČKU

Proteklog vikenda u Čačku je održan Balkanski šampionat za seniore na kojem je učestvovalo oko 300 karatista iz 11 balkanskih zemalja.

Na šampionatu je nastupila i takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Marina Radičević i osvojila dve medalje, zlatnu u pojedinačnoj konkurenciji do 68 kilograma i srebrnu u ekipnoj konkurenciji kao članica nacionalnog tima Srbije.

Lazarevo - _arina radičević prvakinja Balkana na pobedničkom postolju foto privatna arhiva

U pojedinačnoj konkurenciji, Marina je imala četiri borbe, pobedila takmičarke iz Hrvatske rezultatom 4:2, Bosne 4:0, Srbije 4:1 i u finalu opet Hrvateske sa 3:0.

Kao članica nacionalne selekcije Marina Radičević dala je svoj puni doprinos, pobedila Slovenku rezultatom 6:1, dok je sa Hrvaticom završila meč rezultatom 0:0, ali to nije bilo dovoljno za ekipni uspeh naše reprezentacije u finalu u kojem su karatskinje Srbije izgubile meč protiv Hrvatica…

Lazarevo - Marina Radičević sa trenerom Milošem Erićem

Pročitajte još

received_739280477489989

MILAN BULAJA PRVAK EVROPE

Sjajni džudista Proletera iz Zrenjanina i kadetski reprezentativac Srbije Milan Bulaja, u Poreču na Prvenstvu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>