26. 05. 2022.
Home / Ostali sportovi / ŽETVA MEDALJA MLADIH ZRENJANINACA NA 7. MEĐUNARODNOM TEKVONDO TURNIRU ŠABAC OPEN
Šabac open 1

ŽETVA MEDALJA MLADIH ZRENJANINACA NA 7. MEĐUNARODNOM TEKVONDO TURNIRU ŠABAC OPEN

Impozantan broj od preko 700 takmičara iz 66 klubova i 13 zemalja na tradicionalnom sedmom po redu turniru Šabac Open, kao da je dodatno motivisao mlade tekvondo majstore iz Zrenjanina,njih devetoro, koji su osvojili isto toliko medalja, pet zlatnih, jednu srebrnu i tri bronzane….

Najbolji pionir na turniru biio je takmičar Tekvondo kluba Zrenjanin Marko Vukov u B klasi,  za najboljeg kadeta proglašen je Filip Vukov, takođe u B klasi, a titulom najboljeg juniora okitio se Đorđe Milivojev Đorđe, dok je drugoplasirani bio Čorba Igor u B klasi.
Osvajači zlatnih medalja su pionir Marko Vukov u kategoriji -33kg, kadeti Filip Vukov u kategoriji -45kg., Dušan Žugić u kategoriji -53kg.,j unior Đorđe Milivojev  u kategoriji -63kg. i senior  Dejan Popov u kategoriji -74kg.
Srebrnu medalju osvojio je junior Čorba Igor u kategoriji -63kg, a bronzanim odličjem okitili su se kadet Luka Salma u kategoriji -41kg., David Vukov u kategoriji +65kg i  Katarina Marjanski u kategoriji -55kg!!!
U sveukupnom plasmanu tekvondo klub Zrenjanin osvojio je četvrto mesto u konkurenciji 66 klubova !!!
Tekvondo klub Zrenjanin ekipno je osvojio drugo mesto u konkurenciji kadeta u B klasi  i ekipno treće mesto u konkurenciji juniora u B klasi !!!

Pročitajte još

trs

canje.rs novosti – Tvoje vesti iz sveta trčanja su stigle

Kako brojati kalorije?