01. 10. 2022.
Home / Ostali sportovi / HALL OF FAME – KUĆA SLAVE I ČASTI SRBIJA
FB_IMG_1553932355919

HALL OF FAME – KUĆA SLAVE I ČASTI SRBIJA

U Vršcu 6. aprila u sali Hemijsko medicinske škole održaće se internacionalna manifestacija Hall of Fame – Kuća slave i časti Srbija u borilačkim veštinama.

Austrija, Grčka, Hrvatska, Mauricijus, Španija, Portugalija, BiH, Ekvator, Velika Britanija, Makedonija, Holandija su samo neke od zemalja a ima ih 56 iz kojih dolaze majstori džiu džice, karatea, kappapa, krav mage, boksa, ninđucua, samboa, džudoa, kikboksa, wing chun, tekvando…..

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

Seminari počinju u 10h, posle toga će se od 13:30h održati prezentacija Hapkido veštine koju će pokazati HST Hapkido i Hapkido klub “IPA Zagreb” od 14h odražava se obaranje Ginisovog rekorda u lomljenju ploča sa jajetom u ruci, rekord će pokušati da obori majstor Ado Dulas iz Austrije, a dosadašnji rekord polomljenih ploča je 82 i HAMERHAD SHOW majstor Muhamed Kahrimanović koji bridom dlana razbija kokosove orahe, bejzbol palice, limenke piva. Uveče je gala večera i dodela priznanja majstorima, asistentima i učenicima.- izjavu dao organizator Ratković Srđan majstor urban jutse i krav mage iz Vršca, koji je nominovan i nagradjen 22 puta.

FB_IMG_1553932298093

Na ovoj manifestaciji na osnovu postignutih rezultata u čak šest borilačkih veština džudo, sambo, rvanje, džiu džica, grepling i kobudo naša sugrađanka Biljana Tapavički Pavlov nominovana je za još jednu nagradu. Biljana je do sada nominovana i dodeljena su joj priznanja Hall of Fame Sveta u Lisabonu Portugal, Hall of Fame Srbije u Požarevcu i Humanitarnom seminaru borilačkih veština Budva Crna Gora i medjunarodnom Hall of Fame seminaru Zrenjanin Srbija.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

PSX_20220928_160445

SEZONA OTVORENA SA PET OSVOJENIH MEDALJA NA JESENJEM KUPU U SUBOTICI

Na zanimljivom plivačkom takmičenju Jesenji kup Subotice 2022. na kojem je učestvovalo 335 plivača iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>