06. 02. 2023.
Home / Ostali sportovi / SJAJNIH 10 DANA ZA DŽUDISTE PROLETERA MD!!!
Lenka Stojanov

SJAJNIH 10 DANA ZA DŽUDISTE PROLETERA MD!!!

U prethodnih 10 dana takmičari Ojk”Proleter MD” iz Zrenjanina su učestvovali na tri velika takmičenja i ostvarili su veoma dobre rezultate u svim uzrastima.

Prvo od tri takmičenja je održano u Beogradu i to državno školsko prvenstvo gde su zrenjaninski džudisti predstavljali svoje škole.

Školsko prvenstvo Srbije

Na prvenstvu je učestvovalo 680 učenika od 5 do 8 razreda osnovnih škola i srednjih škola.

Zlatna odličja od su osvojili:Milutin Marko i Ludoški Dušan.Srebro je osvojio Ristić Nemanja dok su se bronzanim odličjima okitili Bulaja Milan,Momirski Dušan,Rakić Aleksandar,Vujović Mihajlo.

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

U subotu je održan turnir u Pančevu gde je učestvovalo 490 takmičara.Zlatne medalje su osvojili Stojanov Lenka i Vukobrat Ognjen dok je bronzu osvojila Terzin Jana.

Lenka Stojanov

U nedelju su takmičari Ojk”Proleter MD” učestvovali na mečunarodnom turniru u Temišvaru.Na tom turniru je učestvovalo ukupno 550 takmičara u dva dana.

Odlično su se pokazali naši mladi džudisti i osvojili su 4 medalje.Najsjajnije odličje je osvojio Medan Nikola u kategoriji mlađih pionira do 46kg.Srebrom se okitio Bulaja Milan dok su bronze osvojili Kuručev Anja i Tankosić Vuk.

Nikola Medan

Narednog vikenda džudisti Proletera MD učestvuju na “Trofeju Beograda” i u subotu i u nedelju.


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNA DUNJA NA KROVU EVROPE

Dunja Rajić, reprezentativka Srbije i karatiskinja Zadrugara iz Lazareva, među hiljadu 114 takmičara iz 48 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>