27. 03. 2023.
Home / Fudbal / SAD SE VALJA UZDIĆI IZ PEPELA… POKAZATI KARAKTER I SPORTSKI DUH…!!!
RCZV 0 naslovna

SAD SE VALJA UZDIĆI IZ PEPELA… POKAZATI KARAKTER I SPORTSKI DUH…!!!

Crvena zvezda – Radnički Zr 10:0 (6:0)

Stadion: Pomoćni teren stadiona Rajko Mitićl, gedalaca 50…Sudija: Bojan Ostojić.

Strelci: Babić u 4, 21. i 31, Pantović u 6. i 50, Mitrović u 17, Stevanović (autogol) u 39. i 70, Ilić u 52. i Eleven u 80. minutu.

Crvena zvezda: Katić, Mitrović (od 53. Pešović), Blagojević (od 46. Radovanović), Vasiljević, Lukić (od 46. Maksimović), Krstić, Pantović, Ilić, Babić (od 46. Eleven), Lučić, Đuričković (od 46. Njamculović).

Radnički: Bačko, Vignjević, Đušić, Stevanović, Lisica, Gajilović (od 53. Pajtin), B. Pecarski (od 71. Marković), D. Pecarski, Jankov, Mijatović, Stanković (od 46. Novakov).

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

Neprijatan i težak poraz kadeta Radničkog, koji boli, ali iz kojeg se mora uzdići i otvoriti nova stranica…Jer dalje se mora, bez obzira koliko neprijatno bilo, prvenstvo traje, dolaze nove utakmice, iskušenja, obaveze…Jedna pobeda promenila bi sve, izbrisala neugodno sećanje na Beograd, Zvezu i brodolom od deset preciznih, potapajućih plotuna.

RCZV 2

Pojedini beogradski portali, da ih ne imenujemo, toliko su zanemarili tim koji je izgubio rezultatom 10:0, da su mu i ime promenili, pa smo reagovali, Lisicu preinačili u Lasicu, itd…Ali to im se može, jer je rezultat takav kakav je…Jedna pobeda i sve će biti drugačije…Zato glava gore i hrabro napred…!!!!


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>