06. 02. 2023.
Home / Fudbal / STEFAN VIŠIĆ FUDBALER IZ ČESTEREGA USPEŠNU KARIJERU GRADI U SLOVAČKOJ….
Višić 0 naslovna

STEFAN VIŠIĆ FUDBALER IZ ČESTEREGA USPEŠNU KARIJERU GRADI U SLOVAČKOJ….

Dvadesetjednogodišnji Stefan Višić iz Česterega kod Zrenjanina nastupa za ekipu Pohronia, koja je prvoplasirana na tabeli Druge fudbalske lige u Slovačke.

FK Pohronia igra odličan fudbal i najozbiljniji je kandidat za plasman u Prvu ligu Slovačke i da već naredne sezone bije bitke sa najboljim klubovima Slovačke, kao što su Slovan Bratislava, Žilina, Ruzomberok…

Višić 2

Mladi fudbaler iz Česterega, karijeru je započeo u zrenjaninskom Proleteru, gde je igrao kao kadet i omladinac, a zatim su usledile seniorske fudbalske avanture u Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva i u Slovačkoj u ekipi Novohrad Lučenec 2016. godine.

– Imao sam u Lučenecu dve sjajne sezone i kao krilni napadač bio najbolji strelac ekipe. Nakon Novohrada imao sam par proba, u prvoj ligi Slovačke i u Češkoj, a onda je usledila ponuda FK Pohronie koju jednostavno nisam mogao da odbijem. Sada imam sjajnu šansu da ostvarim svoju najveću želju i zaigram u Prvoj ligi Slovačke koja je veoma kvalitetna i zanimljiva – poručuje talentovani Stefan Višić.

Višić 1

izvor: Žitišteonline


Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327_2

FUDBALERKE PROLETERA POČELE PRIPREME ZA PROLEČNI DEO SEZONE

Prozivkom u renoviranoj dvorani osnovne škole Žarko Zrenjanin u Zrenjaninu, ženski fudbalski Proleter počeo je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>