31. 03. 2023.
Home / Fudbal / U SREDU 13. FEBRUARA PREMIJERA KRAJ SKROBARE GOSTUJE BRODARAC
Brod 2

U SREDU 13. FEBRUARA PREMIJERA KRAJ SKROBARE GOSTUJE BRODARAC

Lepa za vest za ljubitelje fudbala u Zrenjaninu i pristalice Fudbalskog kluba Radnički Zrenjanin je prijateljska utakmica koja će se odigrati u sredu 13. februara na stadionu kod Skrobare. Prvi put u ovom pripremnom periodu crveno-crni će igrati na svom terenu, a protivnik je Brodarac, član Srpske lige Beograd. Utakmice se igra u 14 časova.

Brod 1

Inače valja napomenuti činjenicu da se o Fudbalskom klubu radnički iz Zrenjanina priča kao o fenomenu u savremenom sportu….Dobro organizovan kolektiv, koji niko od igrača u zimskom prelaznom roku nije napustio…To se u poslednje vreme zaista retko dešava i primer je kako se funkcioniše i radi na dobroj hemiji u ekipi….

Radnički je u 2019. godini slavljenik, 11. maja proslaviće 100-ti rođendan i sjajan je primer kako se danas radi u fudbalu….Organizovano, jedinstveno i sa stilom….!!!


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>