12. 04. 2021.
Home / Fudbal / BEGEJ SPREMA STRAŠAN TIM ZA NAREDNU SEZONU…
Boki 0 naslovna

BEGEJ SPREMA STRAŠAN TIM ZA NAREDNU SEZONU…

Begej iz Žitišta, ekipa koja se takmiči u četvrtom fudbalskom rangu, tokom zimskog prelaznog roka značajno se pojačao i sa novim trenerom Milenkom Milakovićem pravi strategiju povratka na srpskoligašku scenu.

– Stvaramo tim za narednu sezonu, odlična energija i hemija u ekipi, koja će se, bar je takav plan, tokom ove prolećne sezone uigravati i pripremati da napadne viši rang takmičenja..Ubeđen sam da ćemo uspeti – kategoričan je sjajni golman Bojan Trivunović, koji je karijeru počeo u zrenjaninskom Banatu, a dugo godina čuvao je mrežu srpskoligaša Padine i Borca iz Sakula…

Boki 1 na slici je Zoran Šćepanovic

Žitištanima koji 14. februara idu na pripreme u Herceg Novi, ove zime pridružili su se provereni prvoligaški igrač, Beograđanin Zoran Šćepanović, koji je igrao za Borac iz Sakula, Smederevo, zatim Milan Trojanović, koji je došao iz srpskoligaša Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, a nekada je takođe nosio dres Sakuljana.

Osim proverenog čuvara mreže Bojana Trivunovića, koji je letos pojačao redove Begeja, u Žitište su došli i Igor Smailagić, provereni internacionalac koji je igrao u Švedskoj, a nosio je dres Padine, Borca iz Sakula, kao i Marko Maca Samardžić, koji je takođe stigao iz ekipe Borca iz Sakula.

Boki 3

– Sa pomenutim pojačanjima, proverenim fudbalerima koji su se ostvarili na srpskoligaškim terenima, imaćemo zaista ozbiljan tim i nadam se da ćemo se u Herceg Novom, tačnije Igalu, gde ćemo biti smešteni, dobro pripremiti i uigrati za nastavak prvenstva, a ponavljam cilj nam je naredna sezona, kada se planira ostvarenje zacrtanog plana da se Begej vrati na srpskoligašku fudbalsku scenu – dodao je Bojan Trivunović.

Boki 2


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1618076461239

DAME PROLETERA STO POSTO

Proleter – Banat Vršac 2 : 0 (2:0 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>