09. 12. 2022.
Home / Fudbal / PICERIJA ROMA UKUSAN SPECIJALITET….
IMG_8572

PICERIJA ROMA UKUSAN SPECIJALITET….

Fudbaleri ekipe Picerija Roma osvojili su tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu u Zrenjaninu i okitili se oreolom najboljih u konkurenciji 32 seniorska tima.

Izabranici trenera Milivoja Batinice u finalu, koje je bilo dostojno nivoa i tradicije turnira, bili su bolji od ekipe Wafle 023 i rezultatom 5:2 zasluženo osvojili tron, dok su u takozvanom malom finalu fudbaleri iz ekipe Ekometal komerc Apartmani Lavko slavili u duelu sa ekipom I-taxi i osvojili treće mesto.

Dušan Radenković proglašen je za najboljeg igrača turnira, Miljan Milivojev je najbolji strelac, a Budimir Vidaković najbolji golman turnira.

U konkurenciji juniora slavila je ekipa Radnički iz Zrenjanina, drugo mesto osvojili su vršnjaci iz Kleka, dok je treće mesto osvojila ekipa Sibra, koja je u dramatičnoj utakmici slavila protiv ekipe Podgrmeč iz Žitišta.

Kod pionira najviše su se radovale mlade nade iz Žitišta, ekipa Bajonez 070, koja je u finalu savladala ekipu Zr fair play.Tr

eće mesto osvojila je ekipa Caffe Bridge.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

Sertifikat pozzdana organizacija FK Radnički 1911 Jaša Tomić

FUDBALSKI KLUB IZ SELA JAŠA TOMIĆ DOBIO SERTIFIKAT POUZDANA ORGANIZACIJA

Jedan od najstarijih klubova u Srbiji, Fudbalski klub Radnički 1911 iz pograničnog sela sa susednom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>