26. 06. 2022.
Home / Fudbal / IVAN VASIĆ GOLMAN SA STILOM I ŽELJOM DA NAPREDUJE
Vasić 0 naslovna

IVAN VASIĆ GOLMAN SA STILOM I ŽELJOM DA NAPREDUJE

Momak sa Zlatice, osamnaestogodišnji Ivan Vasić, prvi put je na gol stao sa nepunih pet godina u rodnom selu, a kasnije je postao Bambijev akademac, gde je uspešno savladao osnovne postulate golmanske magije.

– Upravo tako, mislim da je čuvati mrežu sa rukavicama na rukama, prava magija, stvar emocije i velike ljubavi…Ako nisi posvećen maksimalno, teško da se može napred, do vrha, do ostvarenja svojih snova…A ja želim da branim i napredujem…Zbog toga radim i posvećen sam treninzima, maksimalno – u jednom dahu priča mladi fudbalski golman Radničkog, na pozajmici u ekipi Mladost iz Lukićeva.

Vasić 5

– Fudbalom sam počeo da se bavim još kao klinac, kada su mi otac koji je bio pouzdan štoper i njegovi drugari iz FK Zlatica, šutirali, a ja sam paradama i minijaturnim bravurama pokušavao da odbranim njihove šuteve. Priključio sam se kasnije fudbalskoj akademiji Bambi u Zrenjaninu, a trener mi je bio Tošićev brat Darko, sjajan čovek, pedagog i trener – nastavlja priču Ivan skromno potvrđujući činjenicu da se stručan rad isplatio i da je nekoliko puta branio za izabrane selekcije FS Vojvodine i učestvovao na kampovima reprezentacije Srbije.

Vasić 4

– Kasnije sam kratko vreme proveo u Proleteru 2006. a onda je usledio prelazak u Radnički, gde sam nakon samo šest meseci u omladinskom pogonu, priključen radu sa prvim timom..

– Puno sam naučio od sjajnog stručnjaka i legendarnog golmana Gorana Gavrilovića, a sjajna je stvar biti u tandemu sa još jednim momkom sa Zlatice, Slobodanom Đurićem koji je prvi golman tima sa Skrobare i sjajno je branio ove sezone…

Gavrilović takođe nije štedeo reči hvale na račun talentovanog Ivana Vasića:

– Ima veliku volju, dobro radi na treninzima i pametno je postupio kada je otišao u ekipu iz Lukićeva, da bi branio i sticao neophodnu rutinu i iskustvo…Tako se kale pravi golmani i zbog toga Ivanu Vasiću želim da uspe i ostvari svoje snove – poručio je Goran Gavrilović.

Vasić 3

Zimsku pauzu i vreme do početka priprema za prolećni deo prvenstva, Ivan Vasić je, kao i brojni njegovi drugari iz sveta fudbala, iskoristio za učešće na tradicionalnom Zimskom turniru u malom fudbalu, koji se igra u dvorani Medison u Zrenjaninu.

– Branim za ekipu Renesansa, sve su to drugari sa kojima igram i veliki fudbal i lepo se zabavljamo i družimo, a ujedno utakmice su i odličan trening i provera trenutne forme…Naravno da nije isto braniti gol u velikom i malom fudbalu, ali važno je da se trči i igra – poručio je na kraju Ivan Vasić, mladić koji sniva svoje golmanske snove i želi da jednog dana čuva mrežu nekog poznatog evropskog kluba…

Vasić 2


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

x289504370_552093959863646_4800596538899691740_n.jpg.pagespeed.ic.ATKjJW9F6e

PEHAR U BANATSKOJ ULICI U ŽITIŠTU

Stanovnici Banatske ulice iz Žitišta, trijumfovali su na Turniru ulica u malom fudbalu u Žitištu, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>