05. 06. 2023.
Home / Odbojka / VIZURA STIŽE U SUBOTU….
IMG_5563

VIZURA STIŽE U SUBOTU….

Velika čast, ali istovremeno i odgovornost i obaveza za odbojkašice Klek Zrenjanin koje u subotu 15. decembra na parketu Kristalne dvorane u Zrenjaninu dočekuju aktuelnog šampiona i osvajača super kupa za 2018-tu godinu, ekipu Vizure.

IMG_7094

– Prilika za istinski praznik odbojke i zbog toga stoji naš poziv svima kojima je igra na mreži draga…Utakmica počinje u 19 časova, a gošće će kao trener predvoditi Zrenjaninac Dejan Desnica, koji je ekskluzivno za portal Sportinfo naglasio:

– Lepo je opet doći u svoj grad i zaigrati na parketu Kristalne dvorane, doći kao šampion države. Ekipa Klek Zrenjanin je mnogo bolja nego što to pokazuje trenutno bodovno stanje i pozicija na tabeli, tako da ulazimo maksimalno ozbiljno u ovaj meč, a ja kao profesionalac moram da ostavim sentimentalnost i emocije po strani, iako me za taj period života i rada u Zrenjaninu vezuju prelepe uspomene kako u odbojci tako i u privatnom životu.

Zrenjaninska publika mi je uvek bila sedmi igrač, sad će biti na drugoj strani, naravno uz svoj tim. Ali to je publika koja poznaje odbojku i zna da nagradi svaki dobar potez, bez obzira koji je tim u pitanju.Iskreno se radujem utakmici protiv domaće ekipe Klek Zrenjanin u subotu i ubeđen sam da će biti odličan meč – istakao je Dejan Desnica.

IMG_7097


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441_1

LEPA ZRENJANINKA SARA ŠARMOM I SJAJNOM ODBOJKOM OSVOJILA KAZAHSTAN

Sara Sakradžija, odbojkašica kazahstanskog Altaja i dugogodišnji internacionalac u Francuskoj, Turskoj, Rumuniji, Švajcarskoj, nakon osvojenog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>