20. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / MIODRAG TATIĆ TALE VETERANSKI TENISKI ŠAMPION: TITULU POSVEĆUJEM UNUKAMA….
2657cab8-9fcf-4cfc-abe4-f95fcdd9a3c0

MIODRAG TATIĆ TALE VETERANSKI TENISKI ŠAMPION: TITULU POSVEĆUJEM UNUKAMA….

– Na radost mojim princezama, zbog kojih život ima ovu slast, titulu najboljeg tenisera veterana Vojvodine, posvećujem upravo njima… – započinje ekskluzivni intervju za portal Sportinfo Miodrag Tatić Tale, zvanično prvi veteranski reket pokrajine.

– Ispunio sam samo prvi deo zacrtanog, drugi deo plana podrazumeva plasman u sam elitni vrh najboljih tenisera veterana Srbije.

– Zadatak naravno ni malo lak, ali ova blistava sezona vetar je u leđa i posle dobrih zimskih priprema mislim da mogu lagano da započnem novu tenisku avanturu u kojoj uživam, a to je, složićete se, osnovni smisao bavljenja sportom i rekreacijom, uopšte…

Na nedavno završenom prvenstvu Vojvodine za veterane, ponosni Zrenjaninac Miodrag Tatić ostvario je do sada najbolji rezultat u dugogodišnjoj istoriji Teniskog kluba Galeb 1890 i veteranskog tenisa u Banatu i suvereno i dominatno postao šampion u svojoj kategoriji.

– Prvenstvo je bilo dugo i naporno sa velikim brojem tenisera, uz učešće igrača iz inostranstva.U takvoj konkurenciji ostvario sam nešto što do sada nikom nije pošlo za reketom, jer od kako postoje ovi turniri nije se dogodilo da jedan igrač od 20 turnira u sezoni osvoji 11 i i odigra još tri finala.Uspeo sam da osvojim rekordnih 137 bodova i drugoplasiranog Novikova iz Subotice ostavio na 54 osvojena boda.

2d83c7bf-83c8-438c-b10b-484c7575f913

– Istovremeno, nošen velikom strašću prema tenisu, odigrao sam i popriličan broj dublova i ostvario takođe veliki broj trijumfa, a u mečevima sa različitim partnerima uspeo sam da dođem do trećeg po rangu dubl igrača Vojvodine.

– Pre svakog meča, uz amajliju mojih unuka i njihovu sliku pred očima, u borbu sam kretao rešen da budem bolji od protivnika i savldam ga u fer i korektnoj igri…Na moju veliku sreću i zadovoljstvo, uspeo sam i presrećan sam, uz činjenicu da sam uspešno odradio bezbroj treninga i bio fokusiran na ostvarenje zacrtanog cilja, a to je šampionska titula.

5a4e1842-aa00-410b-9319-92a850a1c802

– Ogromnu podršku imao sam od svih članova porodice, a posebnu od mojih mezimica koje su me bodrile iz nedelje u nedelju da istrajem u ostvarenju zacrtanog cilja.

– Veliku zahvalnost dugujem i treneru Gajici Matanoviću, koji mi je ulio samopouzdanje i glavni je krivac za stvaranje pobedničkog duha i atmosfere da su porazi jednostavno nemogući kad si utreniran i psihološki stabilan pred svaki važan duel.

– Ostvario sam veliki rezultat za Teniski klub Galeb i grad Zrenjanin u kojem sam rođen i živim.

– Sledeće godine mi je cilj da odbranim titulu u singlu i da zajedno sa mojim izuzetnim prvo prijateljem pa posle trenerom Gajicom osvojim i titulu naj boljeg igrača Vojvodine u dublu…

– Takođe izraz zahvalnosti upućujem majstoru umetničke fotografije, Pavlu Taborošiju, koji me je pratio na brojnim turnirima i napravio set sjajnih, naduhnitih fotografija sa prizvukom originalnog umetičkog izraza…

5c879a5c-a8dd-46ac-a8d9-a3bc121c77bb

– Sa ogromnim nestrpljenjem iščekujem najsvečaniji čin dodele priznanja za najbolje tenisere u 2018. godine u zgradi Skupštine Vojvodine u Novom Sadu. Svečana dodela održava se pod pokriviteljstvom Teniskog Saveza Vojvodine, poslednjih decembarskih dana, a kada sam već spomenuo Savez moram da istaknem sjajan doprinos i zasluge za uspešno organizovanje i informisanje o turnirima širom Vojvodine, predsednika sekcije teniskih veterana Đorđa Motoka.

– Kada je reč o planovima za narednu sezonu, cilj mi je da odbranim titulu u singlu i da zajedno prijateljem i trenerom Gajicom Matanovićem osvojim i titulu najboljeg tenisera Vojvodine u dublu.

– Da bih došao do željene forme za nove takmičarske izazove, planiram naporan rad i treninge…

– Pauzu u prvenstvu ću iskoristiti da novogodišnje praznike provedem sa unukama na živopisnom ostrvu Madeiria gde trenutno žive, a nakon praznika u planu je odlazak na skijanje koje obožavamo, a za mene je skijanje posle tenisa sport broj 1.

a31b06e8-9e00-4f3f-b770-74627b621227

– Na kraju želim da se zahvalim svima koji su me podržavali i bodrili i naravno portalu SPORTIFO koji je znao da prepozna prave vrednosti i radovno obaveštava čitaoce o uspesima njihovog sugrađanina – naglasio je šampion Miodrag Tatić Tale…mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

raketni-modelari-1

Na glavnom gradskom trgu večeras je svečano otvoren Evropski šampionat za raketne modelare – učestvuje blizu dve stotine takmičara iz dvanaest zemalja

Defileom učesnika iz dvanaest zemalja, među kojima i Srbije, i prigodnim programom na glavnom gradskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>