04. 08. 2021.
Home / Fudbal / DOBRA ATMOSFERA U SVAČIONICI BROJ 3 GDE STANUJU KOŠARKAŠI PROLETERA
Pr 3

DOBRA ATMOSFERA U SVAČIONICI BROJ 3 GDE STANUJU KOŠARKAŠI PROLETERA

Nakon napornog treninga koji je odrađen u vrhunskom intenzitetu, košarkaši Proletera razdragano i prisno obeležili su rođendandan prvog skorera i jednog od najboljih igrača Aleksandra Petrovića.

Popularni Pekar, baš kao i kapiten Atanacković prošlog četvrtka, pobrinuo se da i utorak bude veseo i zabavan posle treninga, a ukusne pice poznate zrenjaninske picerije razgalile su sva čula košarkaša koji su prethodno silnu energiju potrošili ispunjavajući sve zahteve trenera Zorana Bajina.

Pr 2

Ostaje naravno žal za porazom u Nišu, sa opaskom da je malo falilo do pobede, ali ono što je najvažnije dobra atmosfera i optimizam da će bolji dani uskoro doći nisu napustili ekipu Proletera.

Ovog vikenda na redu je novo veliko iskušenje i dug i naporan put u Pirot, ali i nada da se već u gradu ćilima iznenađenje može dogoditi….

Pr 1


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

cukamolde-1333

Podela besplatnih ulaznica za meč Čukarički – Hamarbi

Čukarički i Hamarbi će odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u četvrtak ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>