27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / SPORT NEIZBEŽAN SEGMENT OBELEŽAVANJA PRAZNIKA GRADA ZRENJANINA….
Sportski_dan_prazmik_grada_001

SPORT NEIZBEŽAN SEGMENT OBELEŽAVANJA PRAZNIKA GRADA ZRENJANINA….

Povodom Praznika grada Zrenjanina, 17. novembra, održava se niz različitih manifestacija, a u proslavu su se uključili i sportisti i rekreativci koji su juče, u organizaciji Komande za razvoj Banatske brigade, učestvovali na četvrtom sportskom susretu u zrenjaninskom “Medisonu”.

U najstarijoj namenskoj sportskoj dvorani u Srbiji održan je turnir u malom fudbalu, odbojci i basketu “3 na 3” i pošto to mogućnosti u tom sportsko-sajamskom objektu dozvoljavaju, mečevi su se igrali istovremeno, na tri terena.

Sportski_dan_prazmik_grada_008

Učešće su uzeli pripadnici Garnizona Vojske Srbije u Zrenjaninu – Komande Banatske brigade, Gradske uprave Zrenjanin, javnih preduzeća i sportskih organizacija i klubova grada Zrenjanina. Otvaranju turnira prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, koji je istakao da se ovih dana, kao i čitave ove godine, obeležava vek od Velikog rata.

Sportski_dan_prazmik_grada_020

– Kroz istoriju je vojska Srbije imala značajnu, a ne retko i presudnu ulogu, da bi mi danas imali lagodniji život i izvesniju budućnost. Okupili smo se i danas ovde, zajedno s pripadnicima Komande za razvoj banatske brigade, javnim preduzećima, sportskim organizacijama, da bi se pre svega družili, obeležavajući ovaj značajan istorijski datum za našu državu, ali i Praznik grada i Dan Komande Banatske brigade – kazao je Salapura i dodao da su doprinos uspešnoj organizaciji ovog događaja dali i Javna ustanova “Sportski objekti” i Sportski savez grada Zrenjanina.

Sportski_dan_prazmik_grada_023

Zamenik Komandanta za razvoj Banatske brigade, potpukovnik Nikola Fatić, objašnjava da je 17. novembar Praznik grada, ali i dan te vojne jedinice, koji se obeležava i kroz sportska takmičenja. Najavio je i učešće jedinica zrenjaninskog garnizona Vojske Srbije na velikoj manifestaciji “Otvoreni dan”, povodom Praznika grada, u subotu, od 11 do 14 časova, na Trgu slobode.Sportski_dan_prazmik_grada_029

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7088/Sport-kao-deo-programa-obelezavanja-Praznika-grada-Zrenjaninamc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>