27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / Tribina Sa Snežanom Radojičić: Biciklom Do Severne Koreje
BICIKLOM OKO SVETA

Tribina Sa Snežanom Radojičić: Biciklom Do Severne Koreje

U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u petak, 2. novembra od 19 časova održaće se tribina sa Snežanom Radojičić “Biciklom Do Severne Koreje”.

Snežana Radojičić, pisac i nomad, putuje na biciklu oko sveta od 2011. godine. Za to vreme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja. Nedavno je okončala posetu Aziji i Okeaniji i pre prelaska na latinoamerički kontinent održaće niz putničkih tribina u Srbiji i regionu.
Povod za novi, drugi po redu, susret u zrenjaninskoj biblioteci jeste objavljivanje knjige „Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una”. Snežana je vozila sedam dana bicikl kroz najzatvoreniju zemlju na svetu. Koliko je teško otići tamo? Da li je teško dobiti vizu? Da li se može kretati slobodno kroz Koreju? Šta je istina, a što propaganda? Kako izgleda život u toj zemlji?

Odgovori na ova i druga pitanja o životu u Severnoj Koreji mogu se dobiti na tribini na kojoj će biti prikazani i neki video zapisi koji nigde do sada nisu objavljeni, niti će biti dostupni na internetu.

Tribina će se održati na Dečjem odeljenju biblioteke, a ulaz je slobodan.

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>