26. 03. 2023.
Home / Košarka / HUMANO I SA JASNOM IDEJOM U NEDELJU STARTUJE KOŠARKAŠKA BIZNIS LIGA…
IMG_8873

HUMANO I SA JASNOM IDEJOM U NEDELJU STARTUJE KOŠARKAŠKA BIZNIS LIGA…

Na inicijativu poznatog i iskrenog humanitarca Martona Tapaija iz kompanije Dijamant, ideja da košarkaška biznis liga, koju organizuje Sportski savez grada Zrenjanina, ima i humanitarni karakter i značaj dobila je podršku svih ostalih učesnika zanimljivog takmičenja.

Košarka koja će se nedeljom pre podne igrati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, na taj način dobija prizvuk više od sporta i humano sportsko srce bez granica.

IMG_8970

Zamisao da osim zaposlenih u kompanijama Dijamant, NIS, Petrohemija, Biser, DAD Draexlmaier Automotive, Gradska uprava, Menjačnice SPIN i Sindikat Pošta Srbije, koje će se takmičiti u okviru Biznis lige i ostali koji dodju kao navijači i posmatrači, budu humani i svojim prilogom doprinesu humanoj ideji da se pomogne deci oboleloj od raka, deci korisnicima narodne kuhinje u Zrenjaninu….

IMG_8838

Prilozi košarkaša, koji su sa oduševljenjem prihvatili ideju neće naravno biti dovoljni, zato je poziv otvoren za sve i bilo bi lepo da tribine već u nedelju 21. oktobra kada Biznis liga startuje, budu ispunjene humanim dušama i istinskim ljubiteljima košarke…

Dodjite, budite humani i deo fine priče…

Nedelja 21. oktobar u 10 časova startuje košarkaška Biznis liga Zrenjanina….


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327

ISTORIJSKI USPEH KOŠARKAŠICA AKADEMCA IZ SRPSKE CRNJE

Pobedom u utakmici trećeg kola play off-a za pionirke U 15, Košarkašice Akademca SC, u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>