28. 06. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Besplatni kursevi engleskog jezika u Zrenjnainu
learnenglish4

Besplatni kursevi engleskog jezika u Zrenjnainu

Evropski institut za obrazovanje ove godine organizuje, za sve svoje članove, besplatne kurseve stranih jezika u Zrenjaninu.

U toku su prijave na kurs engleskog jezika, a članovima Evropskog instituta za obrazovanje je omogućeno potpuno besplatno uvodno testiranje, časovi engleskog jezika, literatura za svaki mesec kursa (Elektronska knjiga – virtuelna učionica), kao i polaganje i izdavanje sertifikata od strane Evropskog instituta.

Od prošle godine sertifikate Evropskog instituta priznaju i American Adventure i Worldwide Adventures te će svi sertifikati Evropskog instituta biti priznati u Work & Travel programima za rad u Americi, Australiji i Kini, kao i kod poslodavaca u zemljama Evropske unije.

Kursevi su namenjeni za sve starosne kateogrije, bez obzira na prethodno znanje, a obuke traju ukupno 9 meseci, ili kraće, u zavisnosti od predznanja polaznika.

Svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem podataka lokalnom koordinatoru projekta (Ime i prezime, godište, kontakt telefon) putem SMS poruke na broj 064/964-28-62 (Dragana Oljača) ili mejlom na engleskizr@gmail.com

Prijave na kurs traju do 8. oktobra 2018. a svi prijavljeni polaznici će biti pozvani na upis i prezentaciju programa od strane predstavnika Evropskog instituta za obrazovanje.

Više detalja na sajtu www.engleski-besplatno.com i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/engleskizr


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

20220625-IMG_2845

DANI PIVA NA PJENU OD MORA

Posle.Trebinja, u Herceg Novom je veoma uspešno promovisana manifestacija Dani Piva u Zrenjaninu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>