27. 03. 2023.
Home / Rukomet / RUKOMETAŠI PROLETERA U RITMU POBEDA
IMG_3585

RUKOMETAŠI PROLETERA U RITMU POBEDA

Nema vremena za veliko slavlje j pompezno uživanje u čarima trijumfa, obaveze nameću žestok ritam treninga i novih iskušenja takmičenja za izabranike trenera Zoltana Ivanice koji su sinoć u Crvenki ostvarili drugi uzastopni trijumf na startu nove sezone.

– Prava takmičarska utakmica puna drame, zanimljivih detalja, ali i kvalitetnog rukometa i poteza koji fanove ovog sporta dovode u dvoranu. Imali smo prednost i od pet golova plusa i rutinski smo je sačuvali do kraja, bez obzira što smo mogli i do znatno ubedljivijeg trijumfa – Istakao je najbolji akter meča, čovek koji je svakako junak protekle sedmice, najpre je odbranio diplomski rad na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, a zatim čuda činio na golu, profesor doktor Marko Gaćinović, kapiten Proletera.

IMG_3592

– Veoma sam zadovoljan, a kakav bi bio, posle izuzetno važne pobede protiv tradicionalno neugodnog rivala i to još na njegovom parketu, u dvorani koja je prepuna uspomena i gde je svojevremeno rukometnim duhom carevao Slobodan Čile Mišković. Pre samo dve nedelje smo trijumfovali na njegovom memorijalu, bilo je mnogo lakše i ubedljivije i s pravom sam se plašio izazova i borbi za bodove. Odlično smo otvorili utakmicu, poveli 10:5, ali usledile su oscilacije, elementi koji guraju u greške i na kojima moramo poraditi tokom nedelje na treninzima… Pobeda protiv Crvenke, druga uzastopna lepa je pozivnica za naše navijače i duel sa ekipom Požarevca – dopunio je reči kapitena Proletera, trener Zoltan Ivanica….

IMG_3587


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Bregar_siri_spisak_devojke_Island

Bregar objavio širi spisak za susret sa Turskom – Srbija u najjačem sastavu napada SP!

Približava se baraž za Svetsku rukometnu smotru za dame koja se igra krajem 2023. godine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>