02. 12. 2022.
Home / Fudbal / Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije u Kristalnoj dvorani
Futsal_press_najava_004

Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije u Kristalnoj dvorani

Povodom odigravanja utakmice između mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije u našem gradu održana je danas u Multimedijalnoj Sali Gradske kuće konferencija za novinare, a obratili su se pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i predsednik KMF “SAS” Milivoj Simo Batinica.

Utakmica će biti održana u Kristalnoj dvorani, u sredu 19. septembra, od 18 časova, a takmičiće se futsal igrači do 19 godina.

Najavljujući utakmicu, pomoćnik Salapura je rekao da je reč o još jednoj značajnoj sportskoj manifestaciji.

Futsal_press_najava_011

– Očekuje nas lep spektakl, a u najavi je i seniorska utakmica u narednom periodu, ali, o tome ćemo drugi put, a ono što nas raduje jeste da ovakve utakmice promovišu naš grad, promovišu i sport, ali i naše reprezentativce. Zrenjanin će ove godine imati dva reprezentativca, Mandića i Nišavića na ovoj utakmici – rekao je Simo Salapura.

Ulaz na utakmicu je besplatan, napomenuo je on i uputio poziv Zrenjanincima, sportistima i sportskim radnicima da dođu i bodre našu mladu reprezentaciju.

Futsal_press_najava_001

O detaljima utakmice govorio je Batinica navodeći da Zrenjanin ima futsal istoriju u organizovanju takmičenja, posebno seniorske reprezentacije, a ovo je prvi put da u naš grad dolazi mlada reprezentacija, do 19 godina.

– To su igrači na kojima je budućnost srpskog futsala – rekao je Batinica, a utakmica protiv Rumunije igra se u sklopu priprema za kvalifikacije evropskog prvenstva u Portugalu.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5986/Utakmica-mladih-futsal-reprezentacija-Srbije-i-Rumunije-u-Kristalnoj-dvorani


Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Zimski 2022 manja

Jubilarni, deseti Zimski turnir u malom fudbalu, startuje 24. decembra, prijavljivanje od danas do 23. decembra

Jubilarni Zimski turnir u malom fudbalu, deseti po redu, počinje 24. decembra, u Kristalnoj dvorani ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>