23. 10. 2021.
Home / Ostali sportovi / ČETVORICA MLADIH RVAČA PROLETRA NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U SARAJEVU…
pioni 5

ČETVORICA MLADIH RVAČA PROLETRA NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU U SARAJEVU…

Mlađi za dve godine, ali hrabriji od svih i sa željom da pokažu šta znaju i umeju, otputovali su rvači Proletera na Balkanski šampionat za pionire i mlađe pionire i kadete, koji se od 6. do 9. septembra održava u Sarajevu.

pioni 0 naslovna

Čast rvačkog kliba Proleter iz Zrenjanina na najvećoj smotri mladih rvača Balkana braniče četvorica reprezentativca i to trojca u uzrastu dečaka do 15 godina, Jovan Miolski u kategoriji do 44 kilograma, Andrija Mihajlović do 68kg i Molnar David u kategoriji do 75 kg.

– Iako su dve, odnosno godinu dana mlađi od konkurencije nadamo se da će nas obradovati na svom prvom reprezentativnom nastupu i pokazati šta su naučili na treninzima – istakao je selektor nacionalnog tima i trener u Proleteru Đorđe Miolski, uz napomenu da će slavni klub iz Zrenjanina u uzrastu kadeta predstavljati Branislav Ludoški u kategoriji do 69 kg.


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1634838144220

ZORANA NIKOLIĆ SE BORI ZA ZLATO NA SVETSKOM PRVENSTVU U ITALIJI

Reprezentativka Srbije i kik bokserka Spartanca iz Žitišta, Zorana Nikolić plasirala se u finale Svetskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>