09. 12. 2022.
Home / Košarka / NA TERENU U AVIV PARKU ODRŽAN DRUGI PO REDU ENGLER KUP ZA MALE KOŠARKAŠE…
IMG_2483

NA TERENU U AVIV PARKU ODRŽAN DRUGI PO REDU ENGLER KUP ZA MALE KOŠARKAŠE…

Profesor Lajoš Engler iz opravdanih razloga nije prisustvovao drugom po redu tradicionalnom Engler kupu za male basketaše koji je održan na terenu u Aviv parku.

Ideja da upravo ovaj lepo uređeni sportski lepotan dobije ime po legendarnom košarkašu, nekadašnjem reprezentativcu i članu šampionske Proleterove petorke Loci, Engler, Minja, Katić i Radojčić, dopala se svima koji su danas bili Engler kupu 2 i ona će sigurno kao takva ući u proces razrade i razmišljanja direktora Aviv parka u Zrenjaninu, gospodina Gorana Todića.

Pobednik drugog Engler kupa bila je ekipa Nesalomivi, drugo mesto osvojila je ekipa malih basketša Lajoš Engler, dok je trećeplasirana ekipa Zrenjaninca.

Za najperspektivnijeg i najborbenijeg košarkaša specijalni žiri proglasio je Aleksandra Dimitrijevića, dok je najbolji igrač Mateja Boljoš.

Medalje, pehare i majce košarkašima je uručio Aleksandar Stevanov, Aca Džabar, takođe legenda zrenjaninske košarke i jedan od organizatora turnira.

Zanimljivo, medalju je dobila i jedna baka, nije igrala basketa, ali je smelo ušla u teren, predstavila se kao Danilova baka, iskreno reklada nikada nije osvojila ni jednu medalju i za odvažnost i želju nagrađena je odličjem…

IMG_2493


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>