25. 06. 2022.
Home / Odbojka / VRELI PESAK, SUNCE, VODA I IGRA…
Des 00 prava naslovna

VRELI PESAK, SUNCE, VODA I IGRA…

Zrenjaninska Peskara, osim epiteta da je popularno kupalište, ovih vrelih avgustovskih dana prava je meka za brojne sportiste, naročito ljubitelje bič voleja…

Jedan od njih svakako je i Dejan Desnica, trener šampionske ekipe Vizura, koja je protekle sezone imala istorijski nastup u odbojkaškoj Ligi šampiona.

Des 44

– Odličan teren, dobro pripremljen pesak i drugari…Formula za dobru zabavu i u pauzi između dva kupanja, odbojku na pesku.Počele su pripreme sa ekipom, preko nedelje sam zauzet treninzima, a vikend obožavam da provedem na Peskari…Lepo druženje, kupanje, uživanje u suncu, vodi, vrelom pesku i odbojci naravno…Prisetim se dana kada sam na Malti bio selektor bič volej nacionalnog tima ove zemlje….Uživanje je bilo, baš kao i sada… – naglasio je vrhunski odbojkaški stručnjak iz Zrenjanina, Dejan Desnica, u pauzi između dva seta koje je odigrao sa drugarima.

– Odbojka na pesku je sport koji se igra na plaži, bitno je da osim poznavanja osnovnih elemenata igre na licu imate osmeh, sve ostalo nekako dođe samo od sebe…Kad je ekipa dobra, takmičenje dobije draž, igra ima smisao…Nekad pobedimo mi, nekad protivnici…Bitno je da svi zajedno posle igre odemo na kupanje i piće…. – dodao je popularni Deki….


Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1654807319523

MILICA I SARA U KADETSKOJ SELEKCIJI SRBIJE

Odbojkašice ŽOK Klek Zrenjanin, Milica Vidačić i Sara Todorović, dobile su poziv za pripreme kadetske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>