26. 03. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / DRUGI ZRBIZNET OD 20. DO 22. SEMPEMBRA U ZRENJANINU
unnamed

DRUGI ZRBIZNET OD 20. DO 22. SEMPEMBRA U ZRENJANINU

Drugi po redu privredni sajam ZRBIZNET održaće se u periodu od 20. do 22. septembra 2018. godine u hali “Medison” u Zrenjaninu.

Sjajna prilika da budete deo ove manifestacije i da zajedničkim snagama razvijemo ovu inovativnu platformu za umrežavanje privrednika i preduzetnika.

Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, zajedno sa Unijom poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin, Regionalnom privrednom komorom i Gradom Zrenjaninom, organizator je ovogodišnjeg ZRBIZNET-a.

Miroslav Đurić predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin ima višegodišnje iskustvo u organizovanju privredno – sajamskih manifestacija.

Privredne manifestacije sajamskog tipa za preduzetnike, mala i srednja preduzeća od velikog su značaja. I dalje je to najbolja prilika da se privrednici sretnu, razgovaraju, razmene iskustva, upoznaju se i dogovore u potencijalnoj budućoj saradnji, kaže Đurić. To je prilika da preduzetnici i privrednici promovišu sopstvenu proizvodnju i predstave svoj proizvodni program, ističe Đurić.

Uključivanje grada odnosno lokalne samouprave u organizaciju ZRBIZNET-a koji se od 20. do 22. septembra održava drugi put, daje manifestaciji dodatnu težinu.

Organizacija ovakve privredne manifestacije ozbiljan je posao. Treba znanja, upornosti i naravno finansija. Neke od manifestacija ovog tipa u regionu su se ugasile a Zrenjanin evo ima unapređen i moderan sajam i to govori koliko smo i sposobni i angažovani. Naše, kao organizatorima, je da stvorimo uslove i ambijent a preduzetnicima i privrednicima da tu priliku iskoriste, ističe Đurić.

Na privredno – sajamskim manifestacijama sve veći značaj ima prateći program.

Trudimo se da obezbedimo kvalitetan prateći program u vidu predavanja, edukacija, radionica. Anketom stižemo do informacija šta je preduzetnicima važno, o čemu bi voleli da saznaju više, i trudimo se da to obezbedimo.Danas je znanje vrlo skupo i zaista bi preduzetnici trebalo da iskoriste priliku da potpuno besplatno čuju ono što je aktuelno i važno za poslovanje, naglašava Đurić i dodaje:
Koristim svaku priliku pa i ovu da pozovem preduzetnike i privrednike da učestvuju na ZRBIZNET-u, kaže Đurić. Uslovi su vrlo povoljni i zaista ne postoji razlog da se ne pojave, promovišu svoju proizvodnju, upoznaju druge privrednike – naglasio je Đurić.


Lokvanj
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

336316536_1221042071934237_1716241811766722717_n

Belvedere 023 – Najukusnije pice u Žitištu

Picerija Belvedere 023 odavno je poznata po svojim sočnim i neodoljivim picama. Ono što ih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>