03. 07. 2022.
Home / Fudbal / BRODARAC NOVA SJAJNA PRILIKA ZA PROVERU FORME
Bro 0 naslovna

BRODARAC NOVA SJAJNA PRILIKA ZA PROVERU FORME

Fudbaleri Radničkog intenzivno nastavljaju seriju kontrolnih utakmica u ritmu sreda – subota i danas ih očekuje izuzetno bitno iskušenje u Beogradu protiv mlade i ambiciozne ekipe Brodarca, koja se takmiči u Srpskoj ligi grupa Beograd i prošle sezone igrala je omladinsku Ligu šampionaprotiv slavnog Mančester junajteda.

Bro 3

– Dve nedelje ostale su do početka novog šampionata u Srpskoj ligi grupa Vojvodina i koristimo svaku priliku da odigramo što više kontrolnih utakmica. Kombinujemo, uigravamo pojedine linije u timu i krajnje ishode utakmica smo totalno stavili u drugi plan…

Ne opravdavam naravno neke poraze, ali ponekad je i u takvoj situaciji bitno izvući pouku.Mlada smo ekipa, neki kadeti već dobijaju redovno priliku da se oprobaju i to je danak koji moramo istrpeti.

Bro 2

Nadam se da će do 18. avgusta, sve biti kako treba… – naglasio je šef struke crveno-crnih Peđa Kandić, uz napomenu da je utakmica sa Brodarcem u Beogradu idealna prilika da se još jednom proveri trenutna forma ekipe.

Bro 1 Peđa Kandić


Lokvanj
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1656577440325

DANAS KREĆE TURNIR U MALOM FUDBALU

Žreb za grupnu fazu takmičenja Letnjeg turnira u malom fudbalu održan je sinoć u prostorijama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>