22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / FK VOŽDOVAC DONIRAO PROSTOR NA DRESU HUMANITARNOJ ORGANIZACIJI “ZAJEDNO ZA ŽIVOT”
ZZZ-utakmica2

FK VOŽDOVAC DONIRAO PROSTOR NA DRESU HUMANITARNOJ ORGANIZACIJI “ZAJEDNO ZA ŽIVOT”

U derbiju trećeg kola Superlige Srbije, FK Voždovac će ugostiti Crvenu Zvezdu, a na toj utakmici fudbaleri Voždovca igraće u specijalno dizajniranim dresovima, napravljenim samo za ovu utakmicu, koji nose jaku I jasnu poruku I pomeraju granice fudbala.

Fudbaleri FK Voždovac će u subotu na rukavima specijalno dizajniranog dresa nositi logo Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja I tako doprineti širenju svesti o tome koliko je naša pomoć neophodna, kako deci koja se leče, tako I njihovim porodicama koje tokom lečenja prolaze kroz teške trenutke.

Ovo je jedinstven potez jednog fudbalskog kluba iz Srbije, I FK Voždovac će postati prvi tim Iz našeg regiona koji je donacijom prostora na svom dresu jednoj Humanitarnoj organizaciji, pokušao da na inovativan način privuče I skrene pažnju javnosti na bitne teme koje nas okružuju I priključi se borbi za zdravlje najmlađih I njihovo lečenje.

image001

“Svesni smo da kao moderni fudbalski kolektiv nosimo jako veliku odgovornost I zato želimo da fudbal vratimo osnovnim vrednostima I da uvek pored osnovne fudbalske misije imamo I društveno odgovorne akcije. Ovo je naš način da još jednom pružimo podršku Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja se bori za zdravlje mališana I da zaista pomeramo granice fudbala I humanosti”, izjavio je Goran Grkinić, Direktor FK Voždovac.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice.

Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima bolesne dece pružajući podršku vezano za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje, kao I za sve ostalo što je roditeljima obolele dece potrebno u toku procesa lečenja.

“Presrećan sam što opet koristimo fudbal na najbolji način, da podignemo svest kod ljudi o postojanju Humanitarne organizacije “Zajedno za život” I borbi za pomoć oboleloj deci koja uvek traje, a u kojoj svako može da učestvuje na svoj način. FK Voždovac je, kao I uvek, odgovorio pozitivno na naš poziv da se uključi u naše akcije I pokazao da je jedan od zaista najodgovornijih sportskih kolektiva u zemlji I ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem I pozivam sve ljude da u subotu dođu na stadion Voždovca na utakmicu”, napomenuo je Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije.

FK Voždovac ugostiće na svom stadionu Crvenu Zvezdu u subotu 04. avgusta sa početkom od 19:00 časova.
Možete se I vi priključiti akciji I donirati sredstva uplatom na račun Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koji je otvoren u Komercijalnoj banci:
205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:
0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

Ili slanjem humanitarne SMS poruke po ceni od 100 dinara, sa bilo kojim tekstom na broj 8495.


Lokvanj
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>