16. 05. 2021.
Home / Ostali sportovi / AUTO CENTAR TANASIĆ: NOVI PRAVILNIK O TEHNIČKOM PREGLEDU VOZILA
Tanasić 0 naslovna

AUTO CENTAR TANASIĆ: NOVI PRAVILNIK O TEHNIČKOM PREGLEDU VOZILA

Prvi čovek Auto centra Tanasić, gospodin Dušan Tanasić, potvrdio je primenu novog PRAVILNIKA O TEHNIČKOM PREGLEDU VOZILA, koji je na snazi od 5. jula ove godine i naglasio striknu primenu svih njegovih smernica, novina i svih bitnih stavki….

Tanasić 1 Dušan Tanasić

– Ukoliko, kao vlasnici vozila ispoštujete par neophodnih smernica, procedura vršenja tehničkog pregleda tj. registracije Vašeg vozila biće pojednostavljena na obostrano zadovoljstvo – istakao je Dušan Tanasić uz navod svih bitnih stavki za lakše i brže obavljanje tehničkog pregleda:

1. VOZILO NA TEHNIČKI PREGLED MORA DOĆI U ČISTOM STANJU …Molimo Vas operite vozilo pre tehničkog pregleda, svako vozilo se dokumentuje slikama, tako da ne postoji izuzetak….

2. ORIGINAL UVERENJA O ISPITIVANJU… Odnosi se na vozila kojima je uverenje o ispitivanju izdato pre 12. februara 2013.godine…

Vozila sa pogonom na alternativna goriva (BENZIN/TNG, BENZIN/KPG) i druga prepravljena vozila, kao i vozila koja su ispitivana iz bilo kog drugog razloga dužna su da prilikom tehničkog pregleda poseduju originale uverenja (atesta). Razlog je obavezna fotografija originala uverenja koju smo mi kao privredno društvo dužni dokumentovati uz zapisnik o vršenju tehničkog pregleda.

Tanasić 2

3. NEOPHODNO JE DONETI ORIGINAL POTVRDU O PERIODIČNOM PREGLEDU UREĐAJAZA POGON VOZILA NA ALTERNATIVNA GORIVA – takozvani reatest (odnosi se na vozila kojima je uverenje o ispitivanju izdato nakon 12.02.2013. godine)
4. KUKA – vozilo mora posedovati Uverenje o ispitivanju uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila.
5. FOLIJA – vozilo mora posedovati Uverenje o ispitivanju za folije na staklima, osim fabrički zatamnjenih stakala koja imaju oznaku „V“
6. MINIMALNO VREME VRŠENJA TEHNIČKOG PREGLEDA

Određeno je minimalno vreme za vršenje tehničkog pregleda vozila (30 minuta), s toga Vas na vreme obaveštavamo da uvodimo zakazivanje tehničkog pregleda vozila u cilju što manjeg zadržavanja stranaka radi pomenutog minimalnog vremena trajanja pregleda.

Tanasić 3

Interesujte se i na vreme zakažite termin pregleda za Vaše vozilo.

Zakazivanje pregleda možete izvršiti na telefon 023/533-522

Takođe molimo Vas da dođete 10 minuta pre zakazanog termina – dodao je na kraju saopštenja Dušan Tanasić.

Lokvanj
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_508351686978664

RVAČI PROLETERA JUNIORSKI PRVACI SRBIJE

Na juniorskom prvenstvu Srbije u Kanjiži, mladi rvači Proletera iz Zrenjanina, okitili su se šampionskim ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>