31. 01. 2023.
Home / Fudbal / HRVATI BOLJI OD ENGLEZA U MOSKVI, SRBIJA POBEDNIK U BAMBIJU
Sv p B 1

HRVATI BOLJI OD ENGLEZA U MOSKVI, SRBIJA POBEDNIK U BAMBIJU

Dramatika i magična čar velikog fudbala na Mundijalu u Rusiji na najlepši način osetila se na Bambi svetsko prvenstvo u malom fudbalu u Zrenjaninu.

Ideja da se u vreme Svetskog šampionata, paralelno igra i mali fudbal, a da ekipe nose nazive selekcija učesnica najveće svetske fudbalske fešte pokazala se kao izuzetno zanimljiva i ostvariva.

Reprezentacija Srbije, za koju su nastupali fudbaleri Radničkog Žarko Matić, Nikola Grbić, Mile Šarenac i ostali u finalu bila je bolja od selekcije Japana za koju je kao specijalni gost nastupao futsal reprezentativac Srbije, Slobodan Boba Rajčević.

Srbija je u izuzetno zanimljivoj i kvalitetnoj finalnoj utakmici trijumfovala rezultatom 11:7, dok je u borbi za treće mesto Argentina savladala Nigeriju 9:3.

Tri prvoplasirane ekipe pored pehara osvojile su i novčane nagrade od 50, 20 i 10 hiljada dinara.

– Odlično organizovan turnir, bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram i lepo se zabavljam u pauzi gledanja utakmica sa Svetskog prvenstva u Rusiji.Darko Tošić, Dule Tanasić, Jovan Blažić i ostali njihovi saradnici zaslužuju pohvale za veliki napor koji su uložili da fenomenalna ideja Bambi svetskog prvenstva nastavi da traje – prokomentarisao je Slobodan Rajčević.


Lokvanj
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>