26. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / JOVAN MIOLSKI MALI HEROJ NA STAZI USPEHA VELIKIH ŠAMPIONA…
Jovan 0 naslovna

JOVAN MIOLSKI MALI HEROJ NA STAZI USPEHA VELIKIH ŠAMPIONA…

U njegovom osmehu jasno je vidljiv sjaj buduće velike sportske zvezde i šampiona koji će nadmašiti slavu svog oca Đorđa, koji je bio sjajan rvač i reprezentativac Srbije.

Ponosno noseći dedino ime, koji na njegovu veliku žalost, ne hodi više ovim svetom, a nekada je bio takođe uspešan sportista i dugogodišnji sportski radnik, mali Jovan iz takmičenja u takmičenje sazreva i sa brojnih internacionalnih i domaćih turnira redovno donosi medalje.

– Odlični su kao tim, sklopila se lepa generacija i zaista možemo svi u klubu da se ponosimo pionirskom selekcijom u kojoj je i Jovan.Druže se i van strunjače, proslavljaju rođendane, imendane i naravno uspehe sa velikih takmičenja…Veseli su i razdragani dečaci i veoma talentovani rvači – napominje jedan od Jovanovih trenera, tata Đorđe.

Jovan 7

– Mada još dečak, Jovan je šampion i heroj, ume da iznese breme slave i uspeha….To su atributi samo vrhunskih sportista i ubeđen sam da je na stazi šampionske slave – dopunio je svog kolegu i drugara Dušan Popetru.

Jovan Miolski, osim što prati dešavanja u ostalim sportovima, redovan je čitalac portala Sportinfo i kako sam kaže veoma mu se dopadaju tekstovi o uspesima rvača Proletera.

Jovane majstore, želimo ti da kao i do sada budeš apsolutni gospodar strunjače i dosegneš slavu velikih šampiona!!!!!


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

trs

Manje od mesec dana do 36. Beogradskog maratona – tvoje vesti sa trčanja

Još mesec dana do 36. Beogradskog maratona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>