28. 09. 2022.
Home / Fudbal / MALIŠANI ZALJUBLJENI U FUDBAL
Luk 0 naslovna

MALIŠANI ZALJUBLJENI U FUDBAL

Sportovi sjajni veliki, a po godinama mali fudbaleri su na Mladost kupu u Lukićevu više nego zasluženo osvojili dva srebrna pehara, u konkurenciji dečaka rođenih 2006. i 2010. godine. Stariji su završili na drugom stepeniku pobedničkog postolja ne izgubivši i ne primivši gol na sva četiri meča, a mlađima je isto tako nedostajalo samo malo sportske sreće jer su u finalu poraženi od protivnika kojeg su u grupi dobili.

Luk 4

Mladost kup 2018. će itekako pamtiti i posebno nagrađeni u svojim kategorijama, zahvaljujući svesrdnoj i beskrajnoj pomoći drugara, najbolji igrač turnira Strahinja Perin i najbolji golman Aleksa Obradov.

Luk 1

U drevnoj Kini se smatralo da je dete zaštićeno od zla ukoliko oko vrata nosi srebrnu ogrlicu, a starom RImu su pravljene specijalne pločice od srebra na koje su bacane čini sa željom da se neko u nekoga zaljubi. Sportovci su već do ušiju zaljubljeni u fudbal, a fudbal i medalje će ih štititi i praviti od njih dobre sportiste i još bolje ljude.

Luk 2

Zrenjaninski dečiji fudbal se posle dugo vremena okupio na jednom mestu i zaista je bilo šta da se vidi. Nedostajao nam je svima – poručuju iz FK Sporto….

Luk 3


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327

IVAN MIKALAČKI, FUDBALSKI SUDIJA IZ ZRENJANINA, NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA MLADIH TIMOVA

Momenat za istoriju fudbala u Zrenjaninu i još jedno u nizu priznanja za kvalitetan rad ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>