26. 05. 2022.
Home / Fudbal / GOL NIJE SA UKUSOM SLASTI, AKO GA NE POSTIGNEŠ TIMSKI!!!
Bal 0 naslovna

GOL NIJE SA UKUSOM SLASTI, AKO GA NE POSTIGNEŠ TIMSKI!!!

Na krilima ove tipično fudbalske istine, odvijao se jučerašnji trening generacije 2009. godišta Akademije Bambi, uz timski duh i pravo drugarstvo.

Gost malih Bambijevaca bio je Bojan Balaž, Zrenjaninac i velika nada Srbije i Partizana. Sedamnaestogodišnji kapiten kadetske ekipe beogradskih crno-belih, inače pravi sportsmen i lepo vaspitan mladić, mališanima je preneo deo svog iskustva iz Partizana.

Bal 1

– Iskoristio sam boravak u rodnom Zrenjaninu i na poziv svog prvog trenera Predraga Jovanova, uz veliko zadovoljstvo družio sam se na treningu sa ovim dečacima – naglasio je Bojan Balaž.

Balaž 1

– Bojan je veoma talentovan fudbaler ali pre svega sjajna ličnost i momak koji je u Beogradu odrastao odvojen od svoje porodice koja je u Zrenjaninu. Svaka mu čast što i pored brojnih obaveza nije zaboravio obećanje da će doći i družiti se sa nama u Akademiji Bambi.Onako kroz priču, koju su mališani upijali detinje radoznalim okicama i iskrenim detinjim dušama, pričao nam je neka svoja iskustva iz Partizana i reprezentacije Srbije i demonstrirao tehniku i fudbalske elemente koji su oduševili klince – istakao je trener u Akademiji Bambi Predrag Jovanov, uz napomenu da se njegova ekipa priprema za veoma jak turnir u Zagrebu, na kojem će učestvovati splitski Hajduk, Lučko, Gorica i Udarnik. To su naime ekipe sa kojima će Bambijevci igrati u grupi.

Bal 2

– Idemo u Zagreb da igramo fudbal, pa dokle stignemo…Cilj je da dostojno reprezentujemo zrenjaninsku školu fudbala – dodao je Jovanov.


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20220515_113224

CRVENO-BELO FUDBALSKO DRUŽENJE MALIŠANA

Na travnatom fudbalskom terenu na motelu Šumice u Zrenjaninu, održan je zanimljiv Otvoreni dan fudbala ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>