24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / DAVID MOLNAR NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ĐERU
Molnar 0 naslovna

DAVID MOLNAR NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ĐERU

Mladi, supertalentovani rvač Proletera iz Zrenjanina, četrnaestogodišnji David Molnar, sin nekadašnjeg asa Roberta Molnara, kao reprezentativac Srbije u konkurenciji starijih pionira, učestvovaće na Evropskom prvenstvu u mađarskom gradu Đeru.

Trener nacionalne selekcije Srbije U15, takođe Zrenjaninac i veliki as rvačkog sporta Đorđe Miolski, pored Davida u Đer vodi još jedanaestoricu mladih rvača, koji će se u nedelju 17. juna na strunjači boriti sa najboljim evropskim asovima rvanja grčko-rimskim stilom.

Molnar 1

– Evropsko prvenstvo u Đeru je i za dame i rvače slobodnim stilom, ali naša selekcija takmičiće se u grčko-rimskom stilu.Obzirom da je većina naših rvača mlađa godinu dana i više, ne očekujem previše, ali u svakom slučaju biće to sjajna prilika za dečake da se okušaju sa najboljim evropskim majstorima rvačkog sporta…Ferenc Molnar iz Kanjiže je rvač koji možda ima najveće izglede da stigne do medalje, ali ako to učini još neki rvač reprezentacije Srbije, biće to sjajno i veliko iznenađenje.David je godinu dana mlađi, odlično je radio na pripremama i za njega će učešće u Đeru biti veliko iskustvo.Sve što uradi na stručnjači, biće izvanredno – naglasio je Đorđe Miolski, koji će danas u Kanjiži okupiti sve reprezentativce i krenuti put idiličnog grada u Mađarskoj.

Molnar 2

– Velika čast za mene i nagrada za uspešnu sezonu koja je iza mene…Rvaću u kategoriji -75 kilograma, imam svoj plan i želim do medalje…Da li ću uspeti zavisi od puno faktora, a i sreća je naravno jedan od njih…Trenirao sam dobro, potpuno sam spreman i oran za kvalitetno rvanje, pa kako bude…Medalja bi bila veliki uspeh i to bi ujedno bila prva u dresu reprezentacije – istakao je David Molnar.

Molnar 3

Davidu, Đorđu i svim ostalim rvačima pionirske selekcije Srbije redakcija portala Sportinfo želi puno uspeha u Đeru na evropskom šampionatu u rvanju!!!!


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>