01. 12. 2022.
Home / Fudbal / ŽITIŠTANI VLADARI MALOG FUDBALA U RAVNOM TOPOLOVCU
Topolovac 0 naslovna

ŽITIŠTANI VLADARI MALOG FUDBALA U RAVNOM TOPOLOVCU

Na sportskim terenima u Ravnom Topolovcu od 4. do 9. juna održan je Letnji turnir u malom fudbalu Ravni Topolovac 2018. u organizaciji Sportskog saveza Žitište i pod pokroviteljstvom opštine Žitište.

Ove godine na tradicionalnom turniru učestvovalo je osam ekipa i to Dvorčani, Topolovčani, SAS iz Zrenjanina, Itebej, Karađorđevo, Đero iz Vojvoda Stepe i ekipe Žitište i Mili auto iz Žitišta.

U uzbudljivoj i do kraja neizvesnoj finalnoj utakmici ekipa Žitišta savladala je Sas iz Zrenjanina tek posle izvođenja penala i za osvojeno prvo mesto primila nagradni ček u iznosu 140 hiljada dinara, dok su SAS-ovci kao drugoplasirani inkasireali 70 hiljada dinara.

Topolovac 1
U malom finalu i utakmici za treće mesto ekipa Mili auto pobedila je Đero iz Vojvoda Stepe takođe nakon izvođenja penala i na svoj konto uknjižila nagradu od 40 hiljada dinara.

Najbolji strelac turnira bio je Igor Aranitović, za najboljeg golmana proglašen je Bojan Trivunović iz Žitišta, inače čuvar mreže Borca iz Sakula, a najbolji igrač bio je Bogdan Jovanov, fudbaler Radničkog iz Zrenjanina.

fotografije: Žitišteonline


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

Zimski 2022 manja

Jubilarni, deseti Zimski turnir u malom fudbalu, startuje 24. decembra, prijavljivanje od danas do 23. decembra

Jubilarni Zimski turnir u malom fudbalu, deseti po redu, počinje 24. decembra, u Kristalnoj dvorani ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>