19. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / BRAĆA PAJDAČKI, BOLOZAN I MOŠORINSKI VELIKI ŠAMPIONI BOKSA I BOKS KLUBA PETROVGRAD
Vlada Pajdak 0 naslovna

BRAĆA PAJDAČKI, BOLOZAN I MOŠORINSKI VELIKI ŠAMPIONI BOKSA I BOKS KLUBA PETROVGRAD

Na prvenstvu Vojvodine u olimpijskom boksu koje je održano proteklog vikenda u Somboru, Bokserski klub Petrovgrad iz Zrenjanina ostvario je fenomenalan uspeh, od petorice boksera četvorica su ušla u finale, a Vladimir Pajdački i Boško Bolozan okitili su se zlatnim medaljama.

Vlada Pajdak 2

Vladimirov rođeni brat Aleksa i od strica, mali Marko, sjajnim boksom najavili su dominaciju poznate sportske familije Pajdački, a opšti je utisak svih koji su pratili prvenstvo u Somboru, da je Marko Pajdački u finalu uzrasta školaraca, bio bolji od svog daleko iskusnijeg protivnika i da je zaslužio titulu prvaka Vojvodine.

Ali kako reče njegov trener, slavni šampion Milan Piperski za Marka ima vremena, baš kao i za Aleksu koji je u srednjoj kategoriji u seniorskoj konkurenciji, osvojio srebrnu medalju.

Vlada Pajdak 22

Boško Bolozan bio je dominatan u konkurenciji mladih boksera 17 i 18 godina, u srednjoj kategoriji, dok je šampionski uspeh Vladimir Pajdački ostvario u seniorskoj konkurenciji u poluteškoj kategoriji.

Bronzanim odličjem na najprestižnijem takmičenju Vojvodine okitio se Strahinja Mošorinski.

– Čestitam svim našim bokserima, ispoljili su veliku borbenost i odličnim boksom potvrdili talenat, ali i stručan i kvalitetan rad u klubu trenerskog tandema Srđan Evđenić i Stevan Čizmić – istakao je vidno zadovoljan prvi čovek Petrovgrada Milan Piperski.

Vlada Pajdak 1


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

raketni-modelari-1

Na glavnom gradskom trgu večeras je svečano otvoren Evropski šampionat za raketne modelare – učestvuje blizu dve stotine takmičara iz dvanaest zemalja

Defileom učesnika iz dvanaest zemalja, među kojima i Srbije, i prigodnim programom na glavnom gradskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>