24. 09. 2023.
Home / Fudbal / BAMBIJEVCI U GRACU SVIM SRCEM BODRILI FUDBALERE SRBIJE
Miklavž 0 naslovna

BAMBIJEVCI U GRACU SVIM SRCEM BODRILI FUDBALERE SRBIJE

Najbrojnija publika u Gracu na utakmici Srbija – Bolivija bili su Zrenjaninci, mali fudbalski virtuozi Akademije Bambi koji su iskreno i zdušno, kako to samo deca mogu, bodrili izabranike selektora Mladena Krstajića na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Bolivije.

Miklavž 4

Srbija je u ovoj utakmici igrala odlično, postigla pet golova, a klinci su uživali u majstorijama Kolarova, Matića, Ivanovića i ostalih srpskih fudbalera.

Čak četiri generacije malih fudbalera Akademije Bambi učestvovale su na 15. Miklavž kupu u Sloveniji, gde su stigli do polufinala i ostvarili veliki uspeh, a prilika da pruže podršku repretentaciji Srbije u Gracu na Merkur Areni došla je kao nagrada za trud i napor koji su uložili u utakmicama protiv jakih protivnika na tradicionalnom Miklavž kupu.


Lokvanj

yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (6)

SLIVE U KIKINDI NA DANIMA LUDAJE

Popularni žongler fudbalskom loptom Slavko Anđel Slive, majstorstvom i nadahnućem, uveličao tradicionalnu manifestaciju Dani ludaje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>