02. 10. 2023.
Home / Fudbal / ZANIMLJIV FUDBAL KRAJ SKROBARE
Vosa 1

ZANIMLJIV FUDBAL KRAJ SKROBARE

Radnički – Amaterska selekcija Vojvodine 1 : 3 ( 1:1 )

Kvalitetan fudbal igrao se danas na stadionu Radničkog kraj Skrobare, a malobrojni ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imali su priliku da uživaju u vrhunskim potezima, lepim golovima i reviji mladih i talentovanih fudbalera čije vreme tek dolazi.

Poveli su reprezentativci Vojvodine, koji se pripremaju za turnir regiona narednog vikenda na Zlatiboru, već u 2. minutu utakmice golom Stefana Sekulića, Radnički je izjednačio u 15. minutu golom Nikole Krstinića i to je bio rezultat prvog poluvremena.

Vosa 2

U nastavku selektor Aleksandar Stevanović i Darko Tošić, koji je i danas vodio ekipu Radničkog, iskoristili su priliku i dali šansu brojnim rezervistima, a strelci za selekciju Vojvodine bili su Miloš Miličković u 48 i Mladen Kovačević u 86. minutu.


yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441

BEČKEREK 023 KUP

Poslednjeg septembarskog i prvog oktobarskog dana, na travnatom terenu Sportskog centra Mala Amerika, popularnom Vojnom, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>