01. 12. 2022.
Home / Košarka / PEĐA DUNĐERSKI SJAJAN KOŠARKAŠKI SUDIJA, STUDENT I BUDUĆI STRUČNJAK ZA EKSPLOATACIJU NAFTE I GASA KOMPANIJE NIS
Peđa 0 naslovna

PEĐA DUNĐERSKI SJAJAN KOŠARKAŠKI SUDIJA, STUDENT I BUDUĆI STRUČNJAK ZA EKSPLOATACIJU NAFTE I GASA KOMPANIJE NIS

Odličan student i stipendista kompanije NIS, uz to sportista, košarkaški sudija i fanatik za ovaj sport, Peđa Dunđerski iz Zrenjanina pravi je primer kako treba da izgleda model mladog i uspešnog čoveka, budućeg stručnjaka velike kompanije koja je ispravno odlučila da ulaže u njegovo znanje i stručno osposobljavanje….

Peđa 4

– Pri kraju sam studija industrijskog inženjerstva u eksploataciji nafte i gasa na zrenjaninskom fakultetu Mihajlo Pupin. Imam potpisan stipendijski ugovor sa kompanijom NIS i izvesno je da ću odmah nakon sticanja diplome, a to će biti uskoro, najkasnije do jeseni, dobiti posao u NIS-u, ali ne znam još tačno na kojoj poziciji.NIS me je stipendirao prethodne dve godine i hvala ovoj kompaniji na sjajnoj saradnji, nadam se da ću biti dostojan kao stručnjak da im se odužim i doprinesem unapređenju poslovanja i istraživačkog rada ove kompanije u naredne dve godine, koliko moram da provedem kao njen radnik – uz osmeh započinje priču Peđa, kojeg smo kao i u brojnim situacijama do sada, zatekli na košarkaškom terenu.

Peđa 5

– Zanimljivo je to, nikada nisam trenirao košarku, niti bio aktivan kao košarkaš, ali igru pod obručima obožavam i zbog toga sam se i upustio u avanturu suđenja na košarkaškim utakmicama.Dopalo mi se sve to, naročito što sam dobio priliku da budem akter na košarkaškim terenima i evo već dve godine zaista uživam sa pištaljkom oko vrata i sudim puno utakmica, od duela najmlađih košarkaša pa do seniorskih utakmica.

Peđa 3

– Trenirao sam rukomet osam godina, ali toliko volim košarku da sam između dva rukometna treninga išao na basket i uvek se pronalazio u ovoj igri. O gledanju košarke da i ne pričam, pratim sve od Evrolige do utakmica takozvane beton lige, jednostavno obožavam ovaj sport.

– Inače kao član studentske rukometne ekipe fakulteta Mihajlo Pupin učestvovao sa na Evropskim studentskim igrama u Parizu, gde sam sa Gaćinovićem, Trninićem i ostalim uglavnom aktivnim rukometašima Proletera, osvojio zlatnu medalju.Naravno prijalo mi je sve to, pompa i interesovanje medija, ali košarka je nešto drugo, moja velika ljubav i strast i zbog toga mi je veoma drago što će se o meni sada čuti i kao mladom košarkaškom arbitru.Za dokazivanje na stručnom planu, naravno ima vremena, a iznad svega bih voleo da napredujem paralelno i u sportskoj, tj. karijeri košarkaškog sudije i još dugo budem u sportu kojim sam opčinjen – sa zanosom ističe Peđa Dunđerski, uz srdačan pozdrav svim čitaocima portala Sportinfo, koji i sam redovno prati…

Peđa 6

Redakcija portala Sportinfo, uz isticanje posebnog zadovoljstva zbog prilike da se o mladim i uspešnim ljudima piše, Peđi Dunđerskom želi puno uspeha na poslu u kompaniji NIS i na košarkaškim terenima!!!!


yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>