05. 06. 2023.
Home / Fudbal / FILIPU PAJOVIĆU KRUNA MAĐARSKOG KUPA
Paja 0 naslovna

FILIPU PAJOVIĆU KRUNA MAĐARSKOG KUPA

Novopečeni tata, sazreo kao karakter, muškarac i sportista, Zrenjaninac Filip Pajović, silno se radovao prethodnih dana sa saigračima iz Ujpešta osvojenoj kruni mađarskog Kupa.

paja 9

U utakmici finala sa ekipom Puškaš akademije, posle 120 minuta bespoštedne borbe na terenu i neizvesnosti do poslednjeg trena, bilo je 2:2 a nakon izvođenja penala 5:4 za ekipu Ujpešta, koja je osvojila svoj deseti trofej Kupa Mađarske.

Puškaš akademija povela je golom hrvatskog veziste Josipa Kneževića u 38. minutu, izjednačio je Donat Zoter u 55. minutu, Ujpešt je preokrenuo rezultat sedam minuta kasnije golom crnogorskog internacionalca Mijuška Bojović, a u 66. minutu drugi hrvatski internacionalac u redovima Puškaš akademije Antonio Perošević izjednačio je na 2:2.

paja 7

U dramitičnoj penal završnici, Ujpešt je bio bolji, Bojović je ponovo bio strelac, dok je na drugoj strani promašio Janoš Hegeduš.

Osim Filipa Pajovića i trenera Nebojše Vignjevića, trofeju pobednika Kupa Mađarske radovao se i defanzivac Branko Pauljević…

– Hvala na čestitkama, zaista smo uživali, navijači Ujpešta priredili su nam nezapamćeno slavlje…Nije mala stvar osvojiti Kup Mađarske…Vidimo se uskoro u Zrenjaninu – poručio je iz Budimpešte sjajni golman Filip Pajović.


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

unnamed

HUMANI FUDBALERI

Uz poziv ljubiteljima dudbala i brojnim navijačima da im podrškom pomognu h grčevitoj borbi za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>