22. 09. 2023.
Home / Košarka / DUNAV, DUNAV TIHO TEČE TAROM….
Du 0 naslovna

DUNAV, DUNAV TIHO TEČE TAROM….

Dominatno, inspirtaivno, šmekerski sa stilom košarkaši Dunav osiguranja osvojili su turnir na Tari i potvrdili neprikosnovenost u sportu koji je sigurno najtrofejniji u zemlji Srbiji.

Zrenjaninci Zdravko Plećaš i Miroslav Kovačević, zajedno sa kolegama iz Beograda, Novog Sada i ostalih gradova, kao ekipa Dunav osiguranje osvojili su prvo mesto i visoko podigli pehar namenjen šampionu u košarci.

Košarkaši Dunava nakon brilijantne pobede u polufinalu protiv ekipe Winer štediše čak sa 26 poena razlike, bili su konkretni i u finalnoj utakmici protiv ekipe Đenerali i trijumfovali ubedljivo 44 : 24.

Du 3

Prethodno u grupi, šampionski tim Dunava bez većih problema slavio je u duelima sa ekipom Uniqua osiguranje i DDOR-a.

Du 6

– Predivna atmosfera i sjajno druženje, uz sport i takmičenje naravno.Pokazali smo da nam u košarci nema ravnih i slatko i veselo proslavili šampionski pehar. Tara je planinska lepotica koja svojim ambijentom fascinira, a čist i svež vazduh opija dušu i udahnjuje posebnu snagu kada se boriš za svoju ekipu i trudiš da pobediš i budeš najbolji…Topla preporuka svima, ukoliko ste u prilici, obavezno bar na nekoliko dana posetite i uživajte u čarima ove prelepe planine – uglas su za Sportinfo poručili Zdravko Plećaš i Miroslav Kovačević, Zrenjaninci u bojama Dunava košarkaškog šampiona….


yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>