09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / UZ RADOST I SREĆU IGRE…. OTVORENE SEDME INKLUZIVNE IGRE BEZ GRANICA
IMG_9106

UZ RADOST I SREĆU IGRE…. OTVORENE SEDME INKLUZIVNE IGRE BEZ GRANICA

Da svi budu kao jedan i da zajedništvo svetom vlada, poruka je jedinstvene manifestacije u Srbiji, koju ponosno čuva i svake godine razvija grad Zrenjanin.

Osnovna i srednja škola 9. maj kao organizator i idejni nosilac projekta Inclusive Art, još jednom je na najlepši i najsrdačniji način potvrdila primat sjajnog domaćina i vodje ideje koja ima energiju do neba i ljubav, sreću i zajedništvo kao zaštitni znak….

IMG_9105

 

Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje – slogan je koji je osvojio srca brojnih mališana iz zrenjaninskih vrtića i osnovnih škola, a tople reči dobrodošlice svim učesnicima i deci na tribinama Kristalne dvorane uputili su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, Miroslava Najdanovski, proslavljena plivačica i učesnica Olimpijskih igara,Snežana Oluški Vlačić kordinator projekta, Snežana Vukić vd direktor OSŠ 9. maj, Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina….

IMG_9178

Poruka da su pobednici svi i da kada smo zajedno i svi isti, snažan je podstrek sportu i životu….


yubacV2
yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>