22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / SREBRO U BUDIMPEŠTI ZA STEFANIU ANTONIADU
Stef 0 naslovna

SREBRO U BUDIMPEŠTI ZA STEFANIU ANTONIADU

Svetski kik boks kup u Budimpešti pod nazivom “HUNGARIAN KICKBOXING WORLD CUP 2018″ i ove godine je okupio najbolje borce iz svih zemalja sveta, a jedno od najmasovnijih internacionalnih takmičenja u kik boksu u svih sedam disciplina, okupilo je 2.473 takmičara iz 37 zemalja sveta i 247 klubova…

Stef 1

Ovo svojevrsno svetsko klupsko takmičenje pružilo je priliku predstavnicima klubova da se okušaju na svetskom nivou i da provere svoju formu.

Među brojnim klubovima na Svetskom kik boks kupu našlo se i Sportsko borilačko udruženje Borac, tj. njegova takmičarka u disciplini Kick Light Stefania Antoniadu, koja je nastupila u konkurenciji juniorki + 70 kilograma i na kraju sjajnim nastupom uspela da se okiti srebrnim odličjem, izgubivši u finalu od domaće takmičarke u finalnom meču.

Stef 3

– Veoma sam zadovoljan nastupom Stefanie Antoniadu koja se posle povrede zadobijene na Balkanskom kupu, tek vratila u trenažni proces.Osvojenom zlatnom medaljom na prvenstvu Srbije u Savateu izborila je odlazak na Savate kamp za perspektivne sportiste Srbije. što je za nas kao klub veliki uspeh istakao je trener Sportsko borilačkog udruženja Ajredin Ajeti.

Stef 4


yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>