26. 03. 2023.
Home / Fudbal / ŠID LUPIO GLAVOM U ZID
Šid 0 naslovna

ŠID LUPIO GLAVOM U ZID

Radnički Zr – Radnički Šid 8 : 1 ( 3 : 1 )

Kako to obično u životu biva, pomalo farsično, ali istinito, gosti iz Šida poveli su u avliji kraj Skrobare golom na samom početku utakmice, nesrećnom reakcijom mladog Bjelice, koji je pogodio sopstvenu mrežu i to je bilo sve od njih…

Kanonada poetičnih stihova totalnog fudbala i topovskih đuladi sa svih strana zatrpavala je mrežu imenjaka iz Šida i sve se zaustavilo na brojci 8!!!

Šid 1

Dva puta Stefan Lisičić Vuković i Žarko Matić lepim golovima stvari su postavili na mesto…

Miljan Milivojev na otvaranju drugog dela igra, najslađom bombonom od tri slatke danas, otvorio je golgetersku priču…Do kraja utakmice još dva puta zacementirao je ciglu u zid, koji je bio fatalan za simpatičnini Šid.

Da nije samo strelac nego i odličan paker, trenutno najpoznatiji Melenački fudbaler Milivojev, dokazao je lucidnom asistencijom iz kornera Radosavljeviću, koji u svom stilu meće zgoditak, u žargonu legendarnog Mladena Delića, kud Simovićuuuu…..

Šid 2

U strelce se upisao i rezervista Petrov, koji je umešno iskoristio odličan pas Matića i matirao golmana Šiđana Kolarevića….

Crveno-crni fudbaleri srditi nakon poraza u banatskom derbiju prošle subote, iskali su gnev protiv nejakog imenjaka i potopili sve njegove nade nakon poklona na otvaranju utakmice….


yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>