20. 08. 2022.
Home / Fudbal / BAMBIJEVCI SREBRNI NA TURNIRU U PANČEVU
Bam 00 naslovna prava

BAMBIJEVCI SREBRNI NA TURNIRU U PANČEVU

Mali fudbaleri Akademije Bambi iz Zrenjanina, generacija dečaka rođenih 2010. godine i mlađi osvojili su drugo mesto na turniru u Pančevu.

Zanimljivo nadmetanje koje je organizovao FK Dinamo, okupilo je ukupno 15 ekipa, a dečaci iz Zrenjanina velikom borbenošću i kvalitetnim fudbalom koji su igrali, dostojno su reprezentovali školu fudbala Akademije Bambi.

Takmičenje u grupi izabranici trenera Aleksandra Tomića završili su sa dve pobede protiv Fortune ubedljivo 8:0 i ekipe Ole Borča 3 :1 i remijem protiv Lavova 1:1.

Bam 1

Utakmicu četvrtine finala odigrali su nadmoćno i okončali je novom osmicom protiv ekipe Verovice, u polufinalu novi trijumf protiv Ole Borča rezultatom 3:1 i onda u Finalu mali bambijevci nisu imali sreće, izgubili su od Fortune 2:1.
– Lepo iskustvo za nas, odlična organizacija turnira i osvojeno drugo mesto…Osmesi na licima dečaka u autobusu na povratku u Zrenjanin najbolji su pokazatelj da su klinci uživali i igrali dobar fudbal – rekao je Aleksandar Tomić.


yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>