09. 12. 2022.
Home / Košarka / PAVLE CVETINOVIĆ ODIGRAO ODLIČNU ROLU U PELISTERU IZ BITOLJA….
Pavle 0 naslovna

PAVLE CVETINOVIĆ ODIGRAO ODLIČNU ROLU U PELISTERU IZ BITOLJA….

Nekadašnji junior Crvene zvezde, koji je košarkaško ime u svetu seniorske košarke stekao igrajući u Sloveniji,Pavle Cvetinović odigrao je odlično drugi deo sezone u makedonskom superligašu Pelisteru iz Bitolja.

– Veoma sam zadovoljan kako sam odigrao u dresu ekipe iz Bitolja…Puno sam naučio o košarci od mog saigrača i odličnog prijatelja Mika Golubovića, čast je bila igrati pored takvog asa i u odličnoj atmosferi koju smo imali u klubu.

– Misija u Pelisteru je okončana, već sam započeo fazu letnjih priprema, jer želim da maksimalno spreman uđem u novu sezonu., a moj agent Charly Mandić već vaga ponude i videćemo gde ću nastaviti karijeru….

Pavle 1

Ima nagoveštaja da se seliš još južnije…???

– Rano je još o tome govoriti, sezona se tek završila, a u mnogim zemljama igraju se plej of takmičenja….Moja želja je da se posvetim treninzima preko leta i u avgustu potpnu spreman dočekam početak priprema za novu sezonu, bez obzira što još uvek ne znam u kojem klubu ću igrati.

– Polako se pripremam u Srbiji i čekam odluku agenta Mandića koji me zastupa…Kako mi je rekao, moram da budem mudar i strpljiv, valja napraviti pravi korak i odabrati klub u kojem ću se osećati komotno….Ima dosta ponuda, brojni klubovi zainteresovani su za moje usluge, pa videćemo….- naglasio je Pavle Cvetinović.

Pavle 2


yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>